Krémmánia magazin

Fémes csillogás kimaxolva – Körömtrend 2016 ősz

Az egyik leglátványosabb körömtrend, ami az új szezonban vár ránk, minden bizonnyal a metálos manikűr lesz. Több variációt is láthattunk rá a 2016 őszi/téli bemutatók alkalmával, az egészen visszafogott mintázattól a vad, futurista karmincákig.

Ha meguntátok már a nyár cukorka árnyalatait, tegyetek egy próbát ezekkel a díszítési módokkal, tuti siker lesz!

A munkhahelybarát, könnyített verzióknál az ezüstök és aranyak világos árnyalatai kerülnek elő, az Opening Ceremony esetében például a jeges hatás csak a körömágynál jelenik meg a púderszínű körmökön. Jenny Packham pici csillagai is a minimál jegyében készültek, de a legszebb manikűr ebből a körből valószínű, hogy az Opening Ceremony kifutóján tűnt fel: a körömágynál félhold alakban arany, majd ezüst színű manikűr egyszerűen csodás.

opening-ceremonycreatures-of-the-windJenny-Packhamlaquan-smith
< >
Creatures of the Wind

 

Ha fentieknél valamivel vadabb változatot kerestek, próbáljátok ki a metálos körömport, amivel olyan manikűr csodákat tudtok készíteni, mint Vivenne Westwoodnál láthattuk – azért arra ügyeljetek, hogy az ujjaitokra kevesebb jusson a pillekönnyű porból. A tükörfényes, csillogó körmök mellett a másik tuti tipp: a csillám. Választhattok alapban csillámos körömlakkot is, de egy csillámszemeket tartalmazó fedőlakkal gyakorlatilag bármilyen alapszínt átvarázsolhattok. A látványt pedig tovább variálhatjátok, ha több, különböző méretű csillámokat tartalmazó lakkokat használtok – akár egymáson, akár külön-külön az egyes körmökön.

Vivienne-WestwoodJill-StuartRolandVFilesLeitmotiv5.31-Jerome
< >
Vivienne Westwood

Ha már túl vagytok az őszi/téli szezon első metálos manikűrjén, osszátok meg velünk is az eredményt a KM oldalán!

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés