Krémmánia magazin

Parfüm újdonságok szeptemberre

Egy új évszak mindig új illatokat is hoz magával, nincsen ez másként most sem. Már augusztusban készülődni kezdtek a márkák, hogy az első lehulló falevelekkel valami különlegeset, valami mást hozzanak el nekünk, mostanra pedig már egészen szép illatarzenál vár a kíváncsi orrokra.

osziparfumok

Több márka egy, már meglévő illatát frissítette “csak” fel, így van ez Marc Jacobs újított Decadence, vagy Paco Rabanne újrakevert Lady Million parfümje esetében is, de teljesen új illatkompozíciók is megtalálhatóak a kínálatban, mint a Carolina Herrera szexi topánkába bújtatott parfümje, aminek illata egyébként megosztotta a KM olvasóit.

Marc Jacobs Divine Decadence EDP

Alig egy éve mutatta be a márka az eredeti, Decadence illatot és máris itt a lánykája, egy új, könnyebb illatváltozatban. Ragyogó, érzéki, virágos illatként debütált az újdonság, amit 30 ml, 50ml és 100ml-es EDP kiszerelésben vásárolhatunk meg.

 

marc-jacobs-divine-decadences-300-300

Fejjegy: Bergamott, Pezsgő, Narancsvirág
Szívjegy: Gardénia, Hortenzia, Lonc
Alapjegy: Ámbra, Sáfrány, Vanília

“…kifújáskor nagyon hasonlít az eredetihez csak ez lágyabb, frissebb. A pezsgőt végig lehet benne érezni, akárcsak a sáfrányt is. Ahogy kezd leszáradni, jön a vanília és a virágok is mellé még pluszban. Minden időben megállja a helyét, a hatósugara jó, a tartósságára nem tudok nyilatkozni bőrön, ugyan fújtam bőrre, de többször kellett kezet mosnom így hamar kopott…” diesel22

Lancôme La Nuit Trésor Caresse

A legelső, Trésor illat még 1990-ben jelent meg, a frissítésre pedig jó 25 évet kellett várni, amikor is 2015-ben előálltak a La Nuit Trésor változattal. Az események pedig úgy látszik innentől felpörögtek, hiszen ez esetben sem kellett sokat várni az új variánsra, ami – Marc Jacobséhoz hasonlóan – frissebb, könnyedebb illattal vár ránk a boltokban. A 30, 50 és 75 ml-es kiszerelésű Eau de Parfum Christophe Raynaud és Amandine Marie munkáját dicséri.

lancome-la-nuit-tresor-caresses-300-300

Fejjegy: málna, licsi, bergamott, rózsaszín bors
Szívjegy: damaszkuszi rózsa, jázmin, mandulavirág
Alapjegy: tonkabab, vanília, pacsuli, orchidea, fehér pézsma

“Végre én is ki tudtam próbálni. Nagyon-nagyon jó. Természetesen rögtön meg is rendeltem… Az eredeti a kedvencem volt, de ez még jobb. Igazából túl nagy különbséget nem éreztem, csak hiányzik belőle az, amitől egy idő után telítődött az orrom és néha túl töménynek éreztem. De legalább hosszan tart. Féltem tőle, hogy ez gyengébb lesz, de nem, hála istennek… A legjobb parfüm a világon!” Forster

Carolina Herrera Good Girl EDP

Carolina Herrera legújabb illatkreációja a modern nő lelkének kettős természetét, a merész nőiesség és érzékiség összefonódását jeleníti meg. A GOOD GIRL Carolina Herrera eddigi legmerészebb és legprovokatívabb bevállalása. A márka a divat és az illatok terén több mint 30 éve a természetes eleganciát és kifinomultságot képviseli kreációival, hamisítatlan New York-i stílust teremtve. A legújabb Carolina Herrera illat a modern nő sokrétű, összetett személyiségét állítja a figyelem középpontjába, amelyet a kampány szlogenje is erősít: “GOOD TO BE BAD.”

good-girls-300-300

 

“Jó” jegy: arab jázmin, tubarózsa
“Rossz” jegy: tonkabab, kakaó

“Nagyon kellemes kicsit púderes, édeskés, de mégis kakaós, mandulás-kávés – világos, de egyben sötét, szenvedélyes illat is, amit majd a hidegebb időben szívesen magamra fújnék. A tartósságával sincsen különösebb probléma, kb. 4-5 órán keresztül kitart. Van egy olyan érzésem, hogy idén sok lány fogja ezt kérni karácsonyra 😉 “ Jillian

Chanel N°5 L’Eau

2016 őszére tervezik a legendás Chanel N°5 kollekció bővítését a Chanel N°5 L’Eau parfümmel, amellyel a fiatalabb közönséget szeretnék meghódítani. Olivier Polge 2013 óta dolgozik ezen a kompozíción, amellyel a kifinomult eredeti parfümöt frissebbé és könnyedebbé varázsolja, meghintve Grasse híres májusi rózsáinak illatával. Reklámarca Lily-Rose Depp, aki úgy tűnik, legalább olyan sikeres együttműködés elé néz a márkával, mint anno édesanyja, Vanessa Paradis.

chanel-n-5-l-eau4s9-300-300

Fejjegy: citrom, mandarin, narancs, neroli és aldehidek
Szívjegy: rózsa, ilang-ilang, jázmin
Alapjegy: cédrus, fehér pézsma

Ha kipróbáltad, oszd meg velünk is véleményed, tapasztalatod!

Halloween Shot

Mélyreható és változatos univerzum az, ahová magával ragad minket az illat. A “Shot” üvege az éjszakáról, a holdról, az átalakulásról szól. A feltűnő fejjegyben egyszerre vannak jelen a sós és édes összetevők, még egy daiquiri koktél “ízét” is élvezhetjük benne. A szívjegy karakteres, virágos összetevőit a maracuja rázza fel. Az alapjegyek édesek: a karamell cseppek, a vanília és a pacsuli fenntartják a vágyat, amit a parfüm illata kelt.

HALLOWEEN EDT SHOT 30ml, 013502000, high

Fejjegy: ananászos daiquiri akkord, mogyoró, mandarin
Szívjegy: rózsavíz, jázmin, maracuja, ibolya
Alapjegy: vanília, pacsuli, karamell

Ha kipróbáltad, oszd meg velünk is véleményed, tapasztalatod!

Police To Be Rose Blossom

Ez a parfüm nem a hétköznapi nőknek szól. Sokkal inkább a vad, szexi démonoknak, akik szeretnek csábítani. A tipikus TO BE koponyaforma üveg a rózsaszín és türkiz színek finom és világos árnyalatainak köszönhetően modern és nőies megjelenést kapott. Csillogó felülete pedig az egészet fényessé és rendkívül nőiessé teszi. Az üveg tetején található fekete rózsa az elegáns de egyben misztikus jegyeket képviseli. Illatcsalád: Virágos.

1621242.jpg

Fejjegy: mandarin, körte
Szívjegy: jázmin, heliotróp, gardénia, édesgyökér
Alapjegy: szantálfa, cédrusfa, ámbra, vanília, pézsma

Ha kipróbáltad, oszd meg velünk is véleményed, tapasztalatod!

Paco Rabanne Lady Million Privé

2008-ban megjelent Paco Rabanne 1 Million parfümje, majd a Lady Million  2010-ben. Népszerű parfüm párosát az arany, az extravagancia és a gazdagság inspirálta. Nemrég újabb duó jelent meg, a 1 Million Privé és a Lady Million Privé.  Anne Flipo a Lady Million Privé illatában az ellenállhatatlan és elbűvölő nő illatát alkotta meg. Az új kompozíció még elbűvölőbb, még mélyebb, érzékibb és keletiesebb. Fejjegyében narancsvirág és fás összetevők jellemzik. Szívjegyéről a kunkor, a vanília és a málna gondoskodik, majd melegséggel telt alapjegyét pacsuli, kakaó és méz alkotja. A Privé kollekció aranyüvegcséi sötétebb borostyán árnyalatot kaptak, amely által még intenzívebb látványt keltenek. A kampány modelljei Hana Jirickova és Sean O’Pry.

paco-rabanne-lady-million-prive1s9-300-300

Fejjegy: narancsvirág, fás jegyek
Szívjegy: vanília, málna, kunkor
Alapjegy: pacsuli, kakaó, méz

“…Mély, karakteres édeskés de mégsem fojtogató illat. Fás, vaníliás málnás és a leszáradásában megjelenik a kakaó puhasága, édessége de csak pont annyira, hogy egy igazán izgalmas és viselhető illat legyen. Rajtam van egy Olympea-s beütése ami igaz az anyaillatban is visszaköszön rajtam… Elsőre 2 fújást próbáltam az egész szépen megmaradt a bőrömön így azt gondolom velem igazán fog passzolni és a leszáradása sem olyan szúrós mint az anyukájának. Összességében nem sokat vártam tőle de annál kellemesebbet csalódtam benne és annyira megfogott, hogy bizony kívánságlistás lett és be kell szereznem ezt a szépséget.:) “ Cintia04

Nina Ricci Luna Edt

Nina Ricci merészen új gourmand illatát Christophe Raynaud és Marie Salamagne álmodta meg. A Luna elválaszthatatlanul összecseng a Nina illatával, amit még 2006-ban Olivier Cresp parfümőr kreált. Míg Nina sugárzó, ragyogó, szende és érzéki, addig Luna több szempontból is az ellentéte: határozott és heves. De emellett ő is titokzatos és rendkívül érzéki.  

nina-ricci-luna-edts9-300-300

Fejjegy: bogyós gyümölcsök, narancs virág
Szívjegy: karamella
Alapjegy: vanília, szantálfa

“Nekem is kimaradtak eddig az almácskák, de most kíváncsian illatoltam meg ezt az újdonságot. Az üvege alapján valami érdekesre, frissre számítottam, de meglepett. Édes. Nagyon édes. Vaníliás karamell, egy kis gyümölccsel megbolondítva. Aki szereti az ilyen jellegű illatokat, az a Lunát imádni fogja… Hatósugara és tartóssága is csak közepes, rajtam így 4 órányi viselés után már épp csak hogy pislákol.” laracroft

KENZO World

Őrült energiát zártak ebbe a parfümbe, aminek már az üvege is nagyon extra. Nem mondanám, hogy kecses, sem hogy szexi érzéki, mégis olyan, amit megjegyzel, ha már láttad. A 2013 óta a márka védjegyévé vált szem motívum meglehetősen hipnotikus fílinget ad az üvegcsének. A kék opálos üveg fekete gumi tetőt kapott és egy pink arany golyócska himbálózik rajta. A papír doboz tetején ráadásul még Braille írással is feltüntették a márka és a termék nevét. Az illat, amit Francis Kurkdjian parfümőr dolgozott ki érzéki, dinamikus és megrészegítően finom. Virágos. Főbb összetevői a bazsarózsa, az egyiptomi jázmin és a szintetikus ambroxan. A nagyobb drogériákban és parfümériákban hamarosan kapható lesz, a 30 ml-es kiszerelés ára valahol 17000 forint körül fog mozogni.

kenzo_world3

Fejjegy: piros gyümölcsök
Szívjegy: bazsarózsa, virágos jegyek, egyiptomi jázmin
Alapjegy: ambroxan

Ha kipróbáltad, oszd meg velünk is véleményed, tapasztalatod!


Végre én is ki tudtam próbálni. Nagyon-nagyon jó. Természetesen rögtön meg is rendeltem, kedden jön(mert holnap itt ünnepnap van és posta sincs. a fenébe)Az eredeti a kedvencem volt, de ez még jobb. Igazából túl nagy különbséget nem éreztem, csak hiányzik belőle az, amitől egy idő után telítődött az orrom és néha túl töménynek éreztem. De legalább hosszan tart. Féltem tőle, hogy ez gyengébb lesz, de nem, hála istennek. Jaj, istenem, mikor lesz már kedd? A legjobb parfüm a világon! Végre én is ki tudtam próbálni. Nagyon-nagyon jó. Természetesen rögtön meg is rendeltem, kedden jön(mert holnap itt ünnepnap van és posta sincs. a fenébe)Az eredeti a kedvencem volt, de ez még jobb. Igazából túl nagy különbséget nem éreztem, csak hiányzik belőle az, amitől egy idő után telítődött az orrom és néha túl töménynek éreztem. De legalább hosszan tart. Féltem tőle, hogy ez gyengébb lesz, de nem, hála istennek. Jaj, istenem, mikor lesz már kedd? A legjobb parfüm a világon! Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés