Krémmánia magazin

Körömlakk toll – Ha végképp nincs időd manikűrözni

Most, hogy már mindenki a felnőtt színezők lázában ég, szinte elvárható volt, hogy beauty vonalon is történjen valami. A Ciaté szeptemberi újdonsága, a körömlakk toll pedig valóban felfogható egyfajta stresszoldó eszközként is, hiszen felszabadító érzés, ha az indulás előtti utolsó pillanatban még sikerül egy vállalható manikűrt is varázsolni körmeinkre. Sőt, miután valóban egy szövegkiemelőre hajazó termékről van szó, akár a buszon, metrón ülve is előkaphatjuk, de még egy irodában sem lesz annyira feltűnő, mit csinálunk, mintha a körömlakkos üveget rázogatnánk. Igaz a szellőztetést valószínű, hogy így sem ússzuk meg.

Mani Marker1manimaker2
< >

A körömlakk toll működésének lényege nagyon egyszerű. Hegyét pár másodpercre be kell nyomni, hogy a lakk megjelenjen rajta, majd lehet is kezdeni a festést. Az öt színben kapható toll az ígéretek szerint egy rétegben is megfelelő fedést ad, így elég megvárni a 3 perces száradási időt és már kész is a villám-mani! Egy átlátszó fedőréteggel azért biztos, ami biztos érdemes lehet átszaladni az eredményen.

Az allure magazinnál már tesztelték az újdonságot, ők némi csíkozásról, nem 100%-ig egyenletes fedési eredményről számoltak be. Szerintük egy igazi, időráfordítós manikűrrel nem veszi fel a versenyt, de az eredmény vállalható, ha amúgy esély sincs rá, hogy megcsináltassuk körmeinket.

Online a márka weboldaláról is megrendelhető, 12 dolláros áron.

 

Ti kipróbálnátok?

Mentés

Mentés