Krémmánia magazin

Ilyen rúzst tervez az, aki több, mint 100 millió színt lát

Maureen Seaberg a beauty világ igazi szuperhőse lett, akit nem pók csípett meg, hanem az úgynevezett tetrakromát szindrómával született.

mac-liptensity

Mázlista. Ez a rendellenesség ugyanis azt jelenti, hogy míg egy átlagos ember 1 millió különböző színt képes megkülönböztetni (valljuk be, a pasik azért biztosan lehúzzák az átlagot), addig a tetrakromátok 100 millió árnyalatot is képesek érzékelni.

Becslések szerint az emberek mindössze 1%-a teljesen tetrakromát, közéjük tartozik Maureen Seaberg is, akinek különleges képességeit a M.A.C kamatoztatta vadiúj, Liptensity névre keresztelt rúzsainak tervezésekor. Céljuk az volt, hogy a kiválasztott rúzs árnyalatok a lehető legtöbb bőr színtónushoz szépen illeszkedjenek.

A teljes kollekció 24 különböző árnyalatú rúzst tartalmaz, egytől egyik erősen pigmentált, intenzív színekkel. Természetesen ápolják az ajkakat, amiknek a vibráló színek szatén finist kölcsönöznek. Zselés alapjuknak köszönhetően az ígéretek szerint könnyen és szép egyenletesen felkenhetőek. Ti lecsaptatok már az első darabokra?

MAC-Liptensity2

Mentés

Mentés