Krémmánia magazin

Nagy halloweeni make-up mustra

Igaz, nálunk a halloween hagyományát az üzletek és szórakozóhelyek jobban tartják, mint mi magunk, az október végi töklámpás-csontvázas parti mégiscsak jó alkalom egy kis bolondozásra. Hisz’ messze van még a farsang.

halloween5

Ha ti is hivatalosak vagytok egy igazi beöltözős buliba, érdemes megnéznetek, milyenek az idei legmenőbb halloween sminkek. És bár van még jó pár nap addig, elnézve a trendet, érdemes időben elkezdeni gyakorolni – vagy egy jó sminkest találni.

1. Pasztell színek, flitterek és csillogás

Az első csapatba a romantikus felhangú, elárvult sellőlány/tavasztündér sminkek találhatóak, amik java része olyan, mintha viselőik a Snapchatből ugrottak volna elő. Persze láthattunk erre példát divatbemutatón is.

halloween19halloween14halloween3halloween12halloween4halloween18
< >

2. Vadóc kistigrisek

A Snapchat hangulat az állatos témát is bekebelezte, idén ugyanis a legnagyobb menőség nem Bambi, hanem a cuki tigris- és párduclány lesz, lehetőleg virágkoszorúval a fején. Jó hír, hogy ilyen sminket egy fokkal egyszerűbb elkészíteni otthon is, mint egy csillámokkal borított sellőset.

halloween10halloween16halloween20halloween7halloween13halloween22
< >

3. Klasszikusok

A csontváz, halott menyasszony sminkek már már megszokottnak is mondhatóak, mint ahogyan a groteszk vigyorok vagy a gótos darkos sminkek felturbózott változatai is. Ezek tipikusan olyan sminkek, amikkel nem lehet mellé lőni egyetlen szezonban sem.

halloween15halloween8halloween9halloween11halloween6halloween1halloween5halloween2
< >

4. Rémisztgetés a köbön

Végül vannak azok, amik viselői egy  sikátorból előlépve a frászt hoznák az emberre még fényes nappal is. Felvágott szájak, szemek, sebek mindenütt. Igaz, félig felboncolt emberfejekké dekorálni magunkat ritkán adatik meg az év többi napján.

halloween23halloween24halloween25halloween26halloween27halloween28halloween29halloween30
< >

 

Fotók: pinterest.com

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés