Krémmánia magazin

Beauty adventi kalendárium börze

Idő kérdése és eluralkodik rajtunk a karácsonyi készülődés övezte idegbaj, így nem árt, ha előre gondoskodunk egy kis kényeztetésről a visszaszámlálás napjaira. Ennek pedig mi lenne a legjobb formája, ha nem egy szuper csajos beauty adventi kalendárium? Ha még nem szereztetek be az idei évre ilyet, érdemes átnéznetek a kínálatot, a 12 vagy 24, esetleg 25 ablakos dobozkáknak ugyanis nagy a keletje, lassan pedig nyitogathatjuk is őket.

tbs_cal3Feelunique_Magic_of_Beauty_Calendar_2nyx-cosmetics-advent-calendar-1
< >

Ezeknek a tündéri csomagoknak a legnagyobb hátrányuk sajnos az áruk, egyik sem egy kimondottan olcsó típus, de érdemes számításba venni azt is, hogy a termékek összértéke külön-külön nézve simán 2-3-szorosa lehet a kalendárium árának. Ha megengedhetjük magunknak, jó alkalom lehet arra is, hogy egy általunk kedvelt márkának több termékével is próbát tegyünk.

Sajnos a legtöbb márka beauty kalendáriuma nálunk vagy nem kapható, vagy online nem szállítják ki magyarországi címre, ezért, hogy megkíméljünk mindenkit a csalódástól, a listába csak olyanokat válogattunk össze,  amik valóban be is szerezhetőek. A márkák nevére kattintva elirányítunk oda, ahol megrendelhetőek.

Feelunique Magic of Beauty Kalendárium

Ára: 38,40€ – Értéke: 104,96€

Feelunique_Magic_of_Beauty_Calendar_1Feelunique_Magic_of_Beauty_Calendar_2Feelunique_Magic_of_Beauty_Calendar_3
< >

A FeelUnique áruház számára Meredith Wing divat illusztrátor tervezte meg a csodás dobozt, amibe a 12 meglepetés termék kapott helyet. Arcápoló, tusfürdő, hajápoló és smink cuccok egyaránt várakoznak a kis ajtók mögött, olyan gyártóktól, mint a Nuxe, a Percy & Reed, a Decléor vagy a Rimmel.

NYX Professional Makeup Wanderlust Adventi Kalendárium

Ár: 60£

nyx-cosmetics-advent-calendar-1nyx-cosmetics-advent-calendar-2nyx-cosmetics-advent-calendar-3
< >

A NYX, ami első magyarországi üzletét épp a napokban nyitja meg Budapesten az Allee-ban, egészen csinos kalendáriummal kedveskedik. A matt rúzsok szerelmeseinek biztosan nyerő lesz a szett, ugyanis Soft Matte Lip Cream rúzsuk 12 különböző árnyalatát és a hozzájuk illő 12 szemhéjárnyalót tartalmaz. Másfelől határozottan sajnálatos, hogy a márka egyetlen más terméke sem kapott helyet ebbe szép kis csomagolásban.

bareMinerals Countdown to Gorgeous Advent Calendar

Ár: 75£

bareminerals-advent-calendar-2016-countdown2bareminerals-advent-calendar-2016-countdown1
< >

Szájfények, ajakbalzsamok, szemhéjpúderek, szemhéjpúderek, sőt még egy kulcstartó is helyet kapott a bareMinerals ünnepi összeállításában. Gyakorlatilag mindent megtalálhatunk az ezüstös dobozban, ami egy szuper smink elkészítéséhez szükséges, ráadásul a színek tekintetében is igazán szépeket válogattak bele, csupa hordható árnyalat, amik nem csak az ünnepek alatt tehetnek jószolgálatot. A kulcstartó helyett mondjuk helyet kaphatott volna benne egy ecset is, dehát semmi sem lehet tökéletes.

The Body Shop 24 Happy Days Beauty Adventi Kalendáriumok

Ár: típustól függően 26990Ft-44990Ft – Érték: 47000Ft-84000Ft

tbs_cal1tbs_cal2tbs_cal3
< >

A TBS minden jóval felszerelt kalendáriumából három különböző is készült az ünnepekre, amik a pénztárca méretétől függően örvendeztetik meg szerencsés gazdáikat 24 napon át. Megrendelhetitek őket a márka honlapjáról is, de akár valamelyik üzletükbe is betérhettek értük. Testvajak, szappanok, ecsetek, ajakvajak vagy épp szemöldökcsipesz is található a kalendáriumokban. Csupa illatos kedvenc és kiegészítőik.

L’Occitane Adventi Kalendárium

Ár: 15490Ft Érték: kb 28000Ft

locciaten_cal1locciaten_cal3locciaten_cal2
< >

A L’Occitane-nál sem fogták szűkmarkúra az ajándékozást, a 24 ajtócska a márka test- és arcápolási, valamint fürdő és kézápolási termékeinek széles körét rejtegeti. Talán csak a kiszerelésekbe lehet belekötni, tusfürdőkből 30ml, kézkrémből 10ml a mini kiszerelések nagysága.

Nuxe 10 Beauty Treasures Adventi Kalendárium

Ár: 15990Ft

nuxecal2nuxecal1nuxecal3
< >

A nálunk gyógyszertárakban kapható NUXE ásványi olaj, szintetikus színezékek, parabének és phenoxyethanol felhasználása nélkül gyártja 80%-ban természetes alapanyagokból készülő natúr kozmetikumait. Ezekből az adventi időszakra egy tíz darabos gyűjteményt állított össze és külön jó hír, hogy a limitált szériás kiadásból 100 darabot magyarországi forgalmazásra is szánnak. Kézkrém, arcápoló, tusfürdő és száraz-olaj is megtalálható a kalendáriumban. De lesz benne olajtusfürdő, arcradír és mézes arclemosó is.

Balea Adventi Beauty Kalendárium

Ár: 4699Ft

balea_calbalea_cal2
< >

A DM saját márkás kalendáriuma kétség kívül a csapat legkedvezőbb árú tagja, ráadásul 24 mini terméket rejt az egészen csinosra sikerült dobozka. Arcmaszk, tusfürdő, testápoló, kézkrém és ajakápoló is van a meglepetések között. A magyar kiadás tartalmáról sajnos sok információt nem osztott meg a DM weboldalán, de a német változatról találtunk egy jó kis fotót, ami bemutatja a termékkínálatot.

Clarins Adventi Kalendárium

Ár: 38400Ft – Értéke: kb 65000Ft

clarins_cal1clarins_cal2clarins_cal3
< >

A Clarins legnépszerűbb termékeiből készített válogatást a 24 ablakos kalendáriumához, ami többek között szemceruzát, sminklemosót, arctisztítót, arcápoló szérumot és ajakbalzsamot rejt magában. Sőt, a sok mini termék mellett még három cuki táskadísz is megbújik az ablakocskák mögött!

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés