Krémmánia magazin

Illatozz a rúzsod árnyalatában!

Képzavar támadt? A M.A.C mindjárt segít. Új, Shadescents fantázianevű parfüm sorozatáról van ugyanis szó, aminek darabjait nem mással, mint legnépszerűbb rúzs árnyalataikkal párosítottak össze. Az hagyján, hogy az üvegcsék színe szépen hozza az adott rúzsét, de az illatokban is igyekeztek erősen asszociálni ihletőikre.

macparfum1

A beválogatott hat M.A.C Lipstick árnyalat is ez alkalomból új ruhát kapott: színeik rákúsztak a tubusok felső részére is, az alsó sötétebb rész pedig a matt helyett fényes fekete változatban jelenik meg, formailag pedig kicsit szögletesebb lett az egész. Nemrég olvashattátok, hogy a Ruby Woo árnyalat egyike a világ legnépszerűbb ajakszínezőinek, nem volt hát kérdés, hogy ő sem maradhat ki a kompániából. A másik öt a

Candy Yum-Yum
My Heroine
Lady Danger
Velvet Teddy
Crème d’Nude.

macujkontos

A parfümök üvegei ezzel szemben nem sok újítást kaptak, hozzák ugyanazt a téglatest formát, amit már eddig is megszokhattunk tőlük, csak most épp más a színvilág.

A márkának nem ez az első próbálkozása a parfümök világában, jól lehet, ismertségét továbbra is sminktermékeinek köszönheti. A tenger inspirálta Turquatic és a virágos Air of Style jelenleg is megtalálható kínálatában. Előbbihez tartozik tusfürdő és testápoló is (utóbbihoz csak rollerball kiszerelés extrázza a képet) de egyikük sem hozza azt a direkt kapcsolódást sminktermékeikhez, amely most alapjaiban határozza meg az új kollekciót. Mivel a legnépszerűbb árnyalatú rúzsokról van szó, várható, hogy az érdeklődés óriási lesz irántuk, ha pedig az illatokat is sikerült jól eltalálniuk, még a végén nem csak rúzsaik lesznek must-have darabok.

Lássuk őket színről színre, akarom mondani illatról illatra:

Candy Yum-Yum

macyumyum1macyumyum2
< >

Gyümölcsös-virágos illatú parfüm, amiben a trópusi gyümölcsös jegyek mellett a vattacukor  édes illata is meghatározó.

My Heroine

My Heroine Fragrance1My Heroine Fragrance2
< >

Bőrillat, amit a sáfrány, tömjén, füstös illatjegyek tesznek különlegessé, amik mellé a cordobai fekete bőr illata is társul. A rúzs ebben az árnyalatban egyébként a 2014-es Lorde kollekcióban jelent meg először.

Lady Danger

 

Lady Danger Fragrance1Lady Danger Fragrance2
< >

Orientális virágos-fás illatkompozíció, amit leginkább a vadcseresznye illatjegye határoz meg.

Velvet Teddy

Velvet Teddy Fragrance1Velvet Teddy Fragrance2
< >

 

Vadméz és krémes pézsma illatjegyek dominálnak a parfümben. A hozzá társuló rúzs a Crème d’Nude mellett a legnépszerűbb nude árnyalata a márkának.

Crème d’Nude

Crème d’Nude Fragrance1Crème d’Nude Fragrance2
< >

Szexi ámbrás pézsmás illatkompozíció, amit a karamell édeskés illatjegye tesz még gazdagabbá. A parfümöt a meztelen test inspirálta.

A parfümök november 30-tól lesznek elérhetőek a márka weboldalán, december 8-tól pedig már az üzletekben is lecsaphatunk rájuk.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés