Krémmánia magazin

Ajándékötletek karácsonyra 10 000 Forint alatt

Anyunak, a mamának, huginak és persze a legjobb barátnőnek is kellene valami karácsonyra. De micsoda? Legyen személyes, különleges, jöjjön ki a költségkeretből és nem mellékesen az illető örüljön is neki. Nem egyszerű. Ciki rénszarvasos pulcsi mustrát nálunk tuti nem találtok, helyette készítettünk egy sokkal extrább válogatást, mégpedig az idei ünnepi csomagokból, amik a drogériákban, parfümériákban várnak rátok. A kínálat ugyanis idén is óriási, a limitált szériáktól csak úgy roskadoznak a polcok.

karacsonyiajandekotlet

Hogy megkönnyítsük a helyzeteteket, három árkategóriára osztva mutatjuk be azokat az illatozó csomagocskákat, amelyekkel nagy eséllyel sikert arathattok szeretteitek körében.

2 000 Ft alatt

douglasszivacs

A Douglas saját márkás, karácsonyfadíszbe oltott alapozószivacsa nagyon cukira sikeredett, 1990Ft-os árával pedig egy szűkösebb költségvetésbe is beleférhet. Sminkkedvelő barátnőknek jó kis meglepi válhat belőle.

avonszarvas

Az AVON minden évben előrukkol valamilyen édi-bédi habfürdővel az ünnepekre, nincs ez másként idén sem. Most Télapós és Rénszarvasos minták közül választhatunk 949Ft-os áron. A Mikulás almás-fahéjas illatú, míg hű szánhúzója szilva- és vaníliaillatba burkolja a fürdőszobát és bár összetevői alapján gyerekek számára is ajánlják, szerintünk a felnőtt korosztályból is szép számmal örülnének neki.

yamunatelialom

A Yamuna Téli álom családjának eddig minden tagja remek értékeléseket kapott a KM-en, a kollekcióból mi a masszázstömböt választottuk most ki. A shea vaj, szójaolaj és regeneráló méhviasz tartalmú, szegfűszeg és fahéj illatú vajtömb igazi különlegesség lehet a natúrtermékek kedvelői számára, 1890Ft-os ára pedig barátinak is mondható.

2 000 és 5 000Ft között

tbskaracsony

A The Body Shop is rengetek ajándékcsomaggal készült az ünnepekre, arcápolós, sminkes és testápolós típusok is vannak, ami mellett természetesen a férfiakra is gondoltak külön a számukra készített összeállításokkal. A TBS testvajai igazán népszerűek és keresettek, ezért választottuk ki mi is ezt a triót, aminek cuki csomagolása háromszor 50 ml Sheás, Fuji Green Tea és British Rose készítményeket tartalmaz. Ára 4990Ft.

loccitanekaracsony

A L’Occitanehoz is bátran fordulhatunk, ha jó minőségű és ízléses kiszerelésű termékeket szeretnénk ajándékozni – és persze akkor is, ha magunkat akarjuk valami igazán jóval kényeztetni. Shea vajas karácsonyi gömbje 4190Ft-ba kerül és három mini terméket rejt magában: egy shea vajas gazdag testápolót (30ml), egy shea vajas tejes szappant (25g) és egy shea vajas kézkrémet (10ml).

lushrudy

A LUSH karácsonyi összeállításait már csak azok csomagolása miatt is érdemes végig nézni. Nagyon cukik, tipikusan a kár felbontani kategória, jó rájuk nézni is. Persze a lényeg esetükben a papír alatt rejlik. Darabonként is több terméket összeválogathattok, amik formájukban hozzák az ünnepi díszt, fürdőbombákat és más apróságokat 990Ft-tól találtok. A kisebb, 2-3 terméket tartalmazó csomagok is jobbára fürdőbombákat, tusfürdőket rejtenek, áruk 3390-től kezdődnek. Rudy a rénszarvas például egy Butterball és egy Shoot for the stars fürdőbombát rejteget leendő tulajdonosának.

5 000 és 10 000Ft között

cliniquepep

A Clinique Pep-Start Karácsonyi Csomag három szuper mini terméket tartalmaz, egy Clinique Pep-start Eye 15 ml-es szemkrémet, ami  nálunk is egészen jó, 4,42-es értékelésű, egy Pep-start Hydrorush 15 ml-es arckrémet és egy Cleansing gel lemosót (értékelése 4,75). A csomag ára 8990Ft, ami, így gyakorlatilag a szemkrém alapárából most megkapjuk hozzá a másik két termék mini kiszerelését is, díszcsomagolásban.

lancomehypnose

A Lancome szempillaspiráljai közül a Hypnôse és a Grandiôse is elérhető ünnepi szettben. A Hypnôse Volume á Porter mellé Le Crayon Khol szemceruza és egy mini Lip Lover jár (9690Ft), a Grandiôse mellé 30 ml-es Bi-Facil arclemosót és szintén egy Le Crayon Khol szemceruzát csomagoltak (10690Ft).

shiseidomascara

A Shiseido is ünnepi díszbe öltöztette szempillaspirálját, igaz a csomagolás sikerülhetett volna némileg vidámabbra is. A Full Lash Volume Mascara mellé egy Generic Skincare Instant Eye&Lip Makeup Remover mini sminklemosót, egy Benefiance Wrinkle Resist 24 szemmaszkot, valamint az Ultimune és az Ultimune Eye szérumok 1,5 ml-es mintáját is bekészítették. Ára 8990Ft.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés