Krémmánia magazin

Debütált Gwyneth Paltrow első, saját parfümje

Kapcsolata a márkával ugyan megkérdőjelezhető, az illat határozottan a színésznőhöz köthető.  Gwyneth 2008-ban létrehozott, Goop életmód/divatmagazin birodalmának új termékéről van szó, az Edition 01 névre keresztelt parfümről és a hozzá tartozó illatgyertyáról. Az orientális, nők és férfiak által is viselhető parfüm egészen összetett illatkompozíció, vanília, ciprus, fenyőtömjén, szegfűszeg, balzsamos szuhar, styrax és juniper illatjegyeket tartalmaz.

goop

Igaz a márka ruha kollekciója még szeptemberben debütált, a parfüm megjelenésével nem véletlenül vártak idáig, ugyanis azt igazi téli illatnak szánták. Úgy tervezik a Goop-nál, hogy évszakonként egy-egy újabb, ahhoz passzoló parfümöt mutatnak majd be.

Több parfümhöz is adta már nevét a színésznő, gondoljunk csak az Estée Lauder vagy a Hugo Boss illatokra. Most azonban egészen új dologról van szó, hiszen nem csak szimplán reklámarca lett a parfümnek. Az új termékvonal elindítása talán jelzés lehet arra nézve is, hogy mégsem szakít a Goop-pal, holott augusztusban azt nyilatkozta, reméli, hogy egy nap már senki nem fogja őt a márkához kötni. Ehhez képest a kemikáliamentes parfüm is az ő nevén fut, így a szakítás inkább csak egy felszínes hisztiroham jelenete lehetett.

goop2

A Goop a színésznő otthonról irkált GP hírleveléből nőtte ki magát, amiben Gwyneth eredetileg mindenféle témában ontotta egészségtudatos tanácsait, igaz kicsit elszállva a valóságtól. Rengeteg kritika érte ugyanis, ötletei, javaslatai és főként ellentmondást nem tűrő kijelentései teljesen kiborították Amerika asszonyait. Azok ugyanis olyan luxuscikkekről és életvezetési tanácsokról szóltak, amelyeket a legtöbb, még egészen jómódú család sem engedhet meg magának. Ettől függetlenül a márka szekere mégis fut, az érdeklődés stabil, így hát várható, hogy tavasszal valóban megjelenik majd egy következő, sanszosan könnyed virágos illat, Edition 02 néven.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés