Krémmánia magazin

Vigyázz, kész, tél! Bőrápolási rutin hideg időre (X)

Ezt a cikket a Nuxe magyarországi forgalmazója támogatta.

A téli időszakban kiemelten fontos, hogy teljeskörűen felkészítsük szervezetünket az időjárás viszontagságaira. A megfelelő ruházat és a megnövelt vitamin bevitel mellett ne felejtsünk el gondoskodni bőrünk védelméről sem.

Hideg időben bőrünk különleges odafigyelést igényel: a megszokott arckrémeken és testápolókon kívül mélytáplálásra és intenzív lipidpótlásra is szüksége van. Ezek hiányában nagyon hamar kiszáradhat, kicserepesedhet húzódó, feszülő érzés kíséretében. Ne feledjük: az egészséges bőr ápoltságot, magabiztosságot sugároz!

Akik érzékeny bőrük miatt odafigyelnek a készítmények összetételére is, a gyógyszertári kozmetikumok közül biztonsággal válogathatnak. A hatékonyság mellett érdemes gyorsan felszívódó, kellemes állagú és illatú terméket választani, így válhat igazán élménnyé a mindennapi arc- és testápolási rutinunk!

Minderre nyújthatnak hatékony megoldást számunkra a NUXE természetes-alapú kozmetikumok.

A NUXE sikeresen ötvözi a természetet az elérhető árú luxussal: kifinomultan nőies bőrápoló márka, amelyet a természet inspirál, alapjait ugyanakkor a gyógyszeripar szakmai kerete adja. Első számú márkának tekinthető az anti-aging és a bőrápoló olaj kategóriákban a francia patikákban. Minden terméke Franciaországban készül, amelyek hozzáadott mesterséges illatanyag-mentesek és mesterséges tartósítószer-mentesek egyaránt.

NUX-RDM-Amb

Téli bőrápolásra a mézes-sheavajas Réve de Miel család tagjai közül mindenki találhat magának megfelelőt: akár lipidpótló arckrémet keres nappalra vagy éjszakára, akár ajakápolót vagy tápláló és regeneráló kézkrémet. Férfiak, nők és gyerekek számára is tökéletes a szappanmentes tusfürdőgél, amely védi a bőrt a kemény víz szárító hatásától.

nux-amb-hp-less-splash-fd-transp

Az Huile Prodigieuse többfunkciós szárazolaj táplálja, helyreállítja és gyönyörűbbé teszi az arcot, a hajat és a testet, akár többféle felviteli módszer alkalmazásával is. 97,8%-ban természetes formulája 6 értékes növényi olaj egyedi kombinációja: makadámdió, mogyoró, borágó, mandula, kamélia és orbáncfű, E-vitaminnal gazdagítva.

Mentés

Mentés