Krémmánia magazin

Ujj bajnok a porondon – te próbáltad már?

A sminkes kütyük tárháza kifogyhatatlan. Pár napja mutattuk be a szilikon párnácskát, mint legújabb hype-ot, ami az alapozó pocsékolása nélkül ígér csodásan eldogozott sminket. Most pedig egy szivacs bucit hoztunk, ami ugyan már egy ideje a piacon van, úgy tűnik itthon még nem terjedt el széles körben, a KM-en sem szerepelt még, így a sminkek rajongói számára igazi csemegének számíthat.

Hogy miről is van szó? Egy ujjra húzható alapozószivacsról. Ujjtyű? Ujjszivacs? Ujjacs? Még nincs szép magyar neve, hajrá lányok, nevezzük el mi! 🙂

fingersponge

Hivatalosan Makeup Bullet HiDef Cosmetic Finger Sponge-ra hallgat a kicsike, amivel nem csak az alapozó, highlighter, pirosító és minden más, krémes állagú szépítőszer vihető fel, de a por állagú szemhéjfestékek, púderek is. Az ígéretek szerint pedig a rétegek, árnyalatok eldolgozása terén remek eredmény érhető el segítségével. Jobb, mintha csak az ujjunkat használnák, így épp azok számára lehet érdekes, akik eddig tökéletesen meg voltak elégedve reggeli ujjgyakorlatuk eredményével. Íme a célszerszám, amivel a mozdulatok megmaradnak, de az eredmény még tökéletesebb lehet.

A kúpos tetejű szivacs hengerke minden ujjunkra passzol, de az ajánlások szerint a finom eldolgozásért érdemes gyűrűsujjunkra felhúzni, hiszen azzal fejtünk ki legkisebb erőt a sminkelés során.

Az ára nem olcsó, 25 dollárért rendelhető az amazonról egy három darabos szett – így darabja kb 2500Ft-ba kerül -, de mondani sem kell, aliexpressen már alig a feléért kínálják “majdnem eredeti” változatát.

fingersponge2

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés