Krémmánia magazin

Ragyogj lombzöldben, ez lesz most a trend!

Pár napja jelentette be a Pantone Intézet, hogy a 2017-es év színe a lombzöld (Greenery) lesz, máris itt az első beauty család, ami a hivatalos színekre épül. A Butter London ugyanis a színmágus intézet hivatalos partnerként bemutatta körömlakkokból és más sminkcuccokból álló kollekciója első darabjait.

Butter Londonpantone

Jó ha tudjátok, a meglehetősen élénk árnyalatú zöldet a Pantone semleges színként jellemezte, ami arra hivatott, hogy a természetet hozza közelebb hozzánk. A trendek szerint ugyanis a természettel való erősebb kapcsolatra törekvés egyre inkább megjelenik az építészet, a divat és a design terén is, ellenpontjaként a stresszes, konfliktusokkal teli, rohanó világnak.

Az, hogy egy ilyen színárnyalat mennyiben tud neutrális maradni, ettől függetlenül vita tárgyát képezi jelenleg a divat- és szépségipar szereplői körében, nekünk azért jó hír, hogy van még másik öt szín a körömlakk kollekcióban, amik igazán szerethetőek és hordhatóak. A most debütált lakkokat hat különböző árnyalatú szájfény is kíséri, amik mellé áprilisban jön egy nyolc színárnyalatot tartalmazó szemhéjfesték paletta is.

A körömlakkok 10, a szájfények 20 dollárba kerülnek, de jelenleg még sajnos egyetlen oldalt sem találtunk, ahonnan szállítanának Magyarországra is belőle. Persze mindez csak idő kérdése, az új évvel együtt biztosan ez is elérkezik majd hozzánk.

butterlondonpantone2

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés