Krémmánia magazin

Többszínű beauty toll, nem csak tanárnéniknek

Az iskolai dolgozatok javításának elengedhetetlen kelléke a többszínű golyóstoll, ami most szuper beauty eszközként született újjá. A Clarins jövő év elején boltokba kerülő újdonságáról van szó, ami látszatra az íróasztalunkra kívánkozna fésülködőasztalkánk helyett. Formára akkor is régi ismerősünk lehet, ha nem a jövő nemzedékét okítjuk, hiszen kinek nem volt gyerekkorában legalább egy csodatolla, amivel komplett szivárványt lehetett rajzolni és olyan jó volt a rugós pöcökkel váltogatni a színeket?

Úgy tűnik a beauty cuccok tervezőit nagyon megihlette íróasztaluk tartalma, gondoljunk csak az előző pár hónap termésére: megjelent hibajavítóra hasonlító műszempilla applikátor és körömlakk toll is.

A 4-Colour All-in-One Pen Eyes & Lips névre keresztelt sminkeszköz egy nude szájkontúrceruzát és három szemceruzát rejt magában, ez utóbbiból egy feketét, egy királykéket és egy barnát, amit az ajánlás szerint akár szemöldökceruzaként is használhatunk.

clarinspen1

Egyetlen hátránya az okos kis szerkezetnek, hogy mindegyik kontúr tompa hegyű, így nagyon precíz vonalat kihívás húzni vele, cicaszemekhez érdemes kezünk ügyébe tartani továbbra is egy jó minőségű szemhéjtust – vagy egy cicaszem nyomdát.

Állagra egyébként puha, selymes kontúrceruza szettről van szó, ami egyenletesen adagolja a színt, nem fog pici részeket kihagyni, elcsúszni és nem kell erőteljesen rányomni sem, hogy szépen fogjon.

Használata nagyon egyszerű, mint a golyóstoll esetén, le kell húzni az oldalsó pöcköt a kívánt színnél, de itt még tekerni is kell rajta egyet, hogy megjelenjen a tollhegynél a kívánt szín. Ára 30 dollár, vagyis kb 9000Ft lesz és ha kedvet kaptatok hozzá, január 4-én fog debütálni.

clarins-pen-2

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés