Krémmánia magazin

Bobbi Brown elhagyja a Bobbi Brown-t!

25 év után Bobbi Brown úgy döntött, elhagyja a nevével fémjelzett márkát. A hivatalos sajtóközlemény szerint célja a váltással az, hogy “kivételes karrierjének egy másik fejezetét kezdje el.”

bobbibrown2

Bobbi Brown így nyilatkozott minderről: „A márka 25. évfordulója nagyszerű mérföld kő volt, amely arra ösztönzött, hogy új fejezetet nyissak és új események felé induljak. Hálás vagyok azokért a nagyszerű és kivételes emberekért, akikkel az évek során együtt dolgoztam és büszke vagyok a kreatív, innovatív termékekre, melyeket együtt hoztunk létre. Mérhetetlenül hálás vagyok az Estee Lauder Companies-nak és a Lauder Családnak a lehetőségekért, melyet tőlük kaptam. Nagyon izgatott vagyok, mit hoz a jövő.”

A kivételes tudású sminkmesterből lett szépségipari vállalkozó már csak az év végéig marad cégénél a Bobbi Brown Cosmeticsnél, amelyet 1991-ben alapított. Több éven keresztül dolgozott a divatbemutatók és magazinok világában sminkesként, innen jött az ihlet, hogy saját márkát indítson tapasztalatai alapján. Cégét, amelynek célja mindig is a természetes szépség hangsúlyozása volt, 1995-ben adta el az Estée Lauder Company-nak, de ő mag ezt követően is részt vett a termékek fejlesztésében, a kollekciók kialakításában.

Bobbi Brown jövőbeli terveiről még nem sokat tudni, de várható, hogy valamilyen, számára új területen fogja kamatoztatni tudását. Mint egy interjúban mondta, “Akkor szeretek valamit csinálni, ha abban meg van a kihívás. Egy vállalkozó nem fél olyanba belekezdeni, amiről az elején még nem tudja, hogyan kell azt csinálni.”

Jenny Packham divatbemutató, 2016 szeptember, New York Fashion Week
Jenny Packham divatbemutató, 2016 szeptember, New York Fashion Week

Korábban egy rövid ideig volt már főszerkesztője a Yahoo Beauty oldalának, és tartott már előadást arról is, hogyan lehet karriert építeni a divat világában. Mindemellett életstílus, életvezetési blogja is nagy népszerűségnek örvend, ahol messze nem csak szépségápolási témában írja le gondolatait, tapasztalatait olvasói számára. A pontos terveit valamikor 2017 elején fogja nyilvánosságra hozni, de talán nem járunk messze a valóságtól, ha azt feltételezzük, egy saját ruhamárka elindítása logikus lépés lenne esetében.

Nálunk, a Krémmánián is megtaláltok jó pár Bobbi Brown terméket, közülük is jöjjön a három legnépszerűbb, amikről a legtöbben és a legjobb véleménnyel vannak olvasóink:

Bobbi Brown Pot Rouge Krémes Pirosító Arcra és Ajkakra

bobbi-brown-pot-rouge-kremes-pirosito-arcra-es-ajkakra1-300-300

Átlagos pontszám: 4,64

A krémes formula az ajkakon és az orcákon is alkalmazható. A színek széles skáláját kínálja az arcbőr különböző árnyalataihoz. Minden bőrtípusra alkalmazható. Krémes állagú, és könnyű felvinni. Az orcákon a jobb eredmény erdekében használjuk az ujjainkat vagy alapozóecsetet.

Bobbi Brown BB Krém SPF35

bobbi-brown-bb-krem-spf35-300-300

Átlagos pontszám: 4,45

Egységesíti a bőr tónusát, az apró bőrpírokat szépen elfedi, minimalizálja a pórusokat. Természetes hatást és fényt kölcsönöz a bőrnek, amellett hogy hidratálja azt. 35-ös faktorszámú napvédőt tartalmaz, 5 árnyalatban kapható. Még többet hallhattok és olvashattok róla a Krémmánia Blogban.

Bobbi Brown Hosszantartó Zselés Szemhéjtus

long-wear-gel-eyeliner-300-300

Átlagos pontszám: 4,34

A tégelyes termék a folyékony tus látványát ötvözi a gél állag előnyeivel. Tartós, víztaszító, könnyen kezelhető, applikáció után gyorsan szárad és napközben nem kenődik el, nem ül be a mélyítő ívbe.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés