Krémmánia magazin

Sminkeld magad sajtos chipsre!

Igen kérem, ez komoly. Ezentúl bárki Cheetos színűre árnyalhatja pofikáját, ha arra vágyik. Más kérdés, hogy mégis mikor, kinek és egyáltalán, milyen megfontolásból jutna eszébe, hogy élénk narancsra sminkelje magát? Már a szivárványos highlighter is a hétköznapok hasznavehetetlen holmijának tűnt, a sajtos pufi gyártója azonban minden bizonnyal úgy érezte, van még piaci rés, ahova elfér egy chips reklám, jöjjön az a narancssárga bronzosító!

via GIPHY

A Colour De Cheetos® Bronzer néven futó csodát még a karácsonyi újdonságok között dobták piacra, és bár totális vicc a termék, az ára már messze nem csal mosolyt az arcunkra. 11,99 dollárt, vagyis kb 3500 forintot elkérni érte, némileg túlzásnak tűnik.

És hogy mit kapunk a pénzünkért?

“A sajt színe, a nap ragyogása.
Összehoztunk a legfinomabb sminkcuccot, ami elegánsan oszlik el arcbőrödön,
hogy vibráló Cheetos® ragyogást adjon neked.”

– olvasható a termék oldalán.

cheetos1

Micsoda szerencse, voltak már olyan vicces kedvű beauty vloggerek, akik vették a fáradtságot és bemutatták, milyen eredmény érhető el a Cheetos bronzosítójával. Közülük is kiemelkedik @emilysusanah Instás videója, amit már több, mint 10 millióan (!) néztek meg. Ez pedig óriás szám, aminek a lánynál jóval ismertebb vloggerek is simán örülnének.

A közelgő farsangi időszakra talán hasznos lehet, ha valaki Napocskának, töknek vagy a márkánál maradva, gepárdnak szeretne beöltözni. Vagy talán nem.

cheetos2

Ha igazi rágcsi rajongó vagy, mostanra már biztosan érzed az orrodban a sajtos aroma illatát, hallod, ahogy megzördül a zacskó és szinte látod magad, amint sajtsárgán tündökölsz… nos, el kell, hogy keserítsünk, ugyanis a Cheetos butik jelenleg kifogyott a bronzosítóból, sőt még a parfümből is, mert bizony volt az is!

cheetos9cheetos10
< >

Helyettük azonban van még náluk más eszement, akarom mondani eszméletlen Cheetos cucc, például tappancsos wc papír vagy selyemsál.

cheetos11cheetos7cheetos8cheetos4cheetos5cheetos6
< >

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés