Krémmánia magazin

Beauty boy lett a Maybelline új arca

Alig három éve, hogy óriási felháborodást keltett, mikor Conchita Wurst nyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, most pedig ott tartunk, hogy sorra cserélik le a sminkmárkák a modell csajokat, hogy helyettük egy-egy elismert “beauty boy”-jal népszerűsítsék termékeiket.

Igaz az előbbi eset a jó öreg Európában történt, ha a szakállas énekes(nő) már akkor Amerikában adja elő produkcióját, talán nem okozott volna ekkora felhördülést az eset. A szép Új Világban ugyanis úgy tűnik, jóval könnyebb helyzetben van az, aki extrém módon kilóg a sorból megjelenésével.

A kiemelkedő sminkes tudásukkal az elmúlt években nemzetközi népszerűséget elérő beauty vlogger srácok pedig abszolút ebbe a kategóriába tartoznak. Jeffree Star mellett, akinek mint tudjuk már saját beauty márkája is van, ott van a friss CoverGirl fiúka James Charles, most pedig nem más, mint Manny Guttierrez, alias Manny MUA lett a Maybelline szépségnagykövete – csak hogy a legismertebb neveket említsük.

Idk who the hell made this 😂 you guys are the BEST! Love you all! 😍

A photo posted by 🌙Manny Gutierrez (@mannymua733) on

Mi is bemutattuk már őt, hiszen egyike az aktuálisan legnépszerűbb beauty vloggereknek, YouTube csatornáját bő két millióan követik és Instás profilján is becsekkolt már három millió pajti – és még csak 25 éves. Csináltak már Star-ral közösen is videót, most pedig a szempillaspiráljairól híressé vált márka arcaként csodálhatjuk majd őt.

Első körben egy másik vloggerrel, jelesen Shayla Mitchellel (Makeupshayla néven keresd) együtt szerepelnek a Maybelline színeiben, aminek Volum’ Express Colossal Big Shot Mascara szempillaspirálját promózzák:

A hírt persze maga Manny MUA is megosztotta követőivel az Instán: