Krémmánia magazin

Az üvegszilánk körömdíszítés mostantól gyémántként ragyog

2015 celofános manikűr trendje úgy tűnik, ismét nagy lendületet vett és tovább hódít, csak épp gyémánt manikűr néven. Eddig is mesésen csillogtak az apró háromszögre vágott, irizáló celofán darabkák felhasználásával készülő – egyébként egészen egyszerűen elkészíthető – körömdekorációk, amik valóban úgy néztek ki, mintha apró üvegszilánkokat applikáltunk volna körmeinkre.

A Dél-Koreából elszabadult beauty trend a közösségi médiának köszönhetően óriási népszerűségre tett szert, most pedig szülőhazájában egy kis csavarintással gondoskodtak róla, hogy 2017-ben is topon maradjon.

@cecikorea #diamonnail #diamondnail 💎💎💎

A photo posted by 유니스텔라 네일_박은경 (@nail_unistella) on

A szöuli Unistella szalon a felelős a trendfrissítésért, akiknek többek között a köröm karkötők népszerűségét is köszönhetjük. A nagy titkot, hogy hogyan és mivel készül az új nevén gyémánt manikűr, még nem tudni, ugyanis egyetlen tutorial videó és leleplező poszt sem látott még napvilágot, de annyi biztos, hogy az új variáció valóban úgy szikrázik, mint a szépen csiszolt gyémánt.

#디아몬네일 방법 포스팅 했어요! ❤프로필 링크 #diamondnail #diamonnail #leddianail #gemstoneonthenails

A video posted by 유니스텔라 네일_박은경 (@nail_unistella) on

A találgatások szerint lehetséges, hogy csak annyiról van szó, hogy celofán helyett valamilyen vékonyka, holografikus fólia darabkákat helyeznek a körmökre, ami sokkal jobban szikrázik a fényben, mint az eredeti változat.

#keepcalmandweardiamondnails #unistella 💎💎💎💎💎

A photo posted by 유니스텔라 네일_박은경 (@nail_unistella) on

💎💎💎 #diamondnail #leddiamondnail #gemstoneonthenails

A video posted by 유니스텔라 네일_박은경 (@nail_unistella) on

Ha így van, akkor csajok, irány a legközelebbi hobby bolt vagy papír-írószer kereskedés, de akár egy bazári héliumos lufit is szétkaphatunk, hogy szert tegyünk tíz körömnyi holografikus fóliára. A manikűr elkészítése pedig mehet a hagyományos módon:

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés