Krémmánia magazin

Sminkes újdonságok a kínai új év alkalmából

A tavaszünnep, vagyis a kínai új év köszöntésére több kozmetikai márka is limitált kiadású sminkkollekciókat dobott piacra. Idén január 28-ra esik a jeles nap, amely a világ lakosságának több, mint egynegyede számára az év legfontosabb ünnepének számít. 2017 a Kakas éve, ami állítólag pozitív eredményekkel, sikerrel kecsegtet mindenki számára, aki szorgalommal kezd bele munkájába.

Hogy ez valóban így lesz, jövő ilyenkorra kiderül, addig is lássuk, milyen kakasos kollekciót állított össze a M.A.C, az YLS, a Giorgio Armani és az Estée Lauder.

M.A.C – Year of the Rooster kollekció

Rúzsok, szemhéjpúder paletta, szemhéjtus, pirosítók és szemöldök ceruzák is bekerültek az ünnepi kollekcióba, sőt még egy primer is.

A rúzsok közül a márka három árnyalatot választott ki:

Peach Blossom nude árnyalat
Dangerous matt szín
Russian Red intenzív, matt szín

CHINESE-NEW-YEAR_Lipstick_MAC1CHINESE-NEW-YEAR_Lipstick_MAC2CHINESE-NEW-YEAR_Lipstick_MAC3
< >
Dangerous Matt narancsosvörös [Retro Matte]

A szemhéjfesték paletta 9 visszafogott színárnyalatot tartalmaz:
Mulch – Vörösesbarna bronz gyöngyházfénnyel
Honey Lust – Bronztónusú barack
Wedge – Puha, tompa bézs tónusús tópe
Print – Tompa szürke, csillámokkal
Idol Eyes
Copperplate
Girlie – Enyhén csillámos rózsás pink
Shale – Mályvalila finom csillámokkal
Sweet Lust – Pinkes rózsa

Year of the Rooster Eye ShadowMAC

A pirosítók két pinkes árnyalatban lesznek kaphatóak:
Fleur Power -Lágy, élénk tónusú pinkes korallszín [Satin]
Dame -Kifinomult kékes pink [Satin]

MACrooster

Kétféle barna árnyalatú szemöldökceruza (Lingering – Puha tópe tónusú barna és Brunette – Szürkésbarna), valamint a True black fekete szemhéjtus is megkapja a különleges, piros díszcsomagolást.

MACbrows-eyeliner

Egy primert is betettek a kollekcióba, mégpedig a Prep+Prime Natural Radiance Primert,  amely kimondottan a zsíros és a kombinált bőr számára lehet előnyös. A két árnyalat közül, amelyben ez kapható, a Radiant pink lesz csak limitált csomagolású.

mac_primer

Yves Saint Laurent – YSL Chinese New Year 2017 kollekció

Az YSL ünnepi kiadású sminktermékei a márka megjelenéséhez hűen káprázatosan szép csomagolásúak. Igazi luxus már csak rájuk nézni is. Az arany mellett természetesen piros és némi fekete szín került a tokokra és tartókra, amelyek többek között rúzsokat, pirosítókat rejtenek magukban.

YSL1YSL2
< >

A Blush Volupte púderes pirosító csillogó barack árnyalatú, középen egy kisebb, aranyló barackos színnel, amely highlighterként is használható.

Ezen kívül a kollekció tartalmazni fogja a Vinyl Lip Cream ajakszínező 401 Rouge Vinyle árnyalatát, a Touche Eclat Highlightert, a Mascara Volume Effet Faux Cils szempillaspirált és a Rouge Volupté Shine rúzs 46 Orange perfecto árnyalatát.

YSL3ysl_highlighterysl_lipcreamysl_mascarayslruzs
< >

 

Giorgio Armani Chinese New Year Palette

A múlt évhez hasonlóan idén is ünnepi aprósággal várják a márka rajongóit a kínai új év alkalmából. A piros-fekete dísztokot egy kompakt púder, a Chinese New Year Palette kapta meg, amely természetesen limitált kiadású. A színárnyalat neve: Illuminatig Sheere Palette, amely ultra könnyű textúrájával finom fedést, hibátlan arcbőrt ígér. A púdert úgy dolgozták ki, hogy annak színe minden bőrtónushoz illeszkedjen.

GA-kakas1GA-kakas2GA-kakas3
< >

 

Estée Lauder -Year Of The Rooster Powder Compact

Az Estée Laudernél is egy sminkterméküket választották ki a holdünnep alkalmából, az Armanihoz hasonlóan itt is egy kompakt púder lett a nyertes. Az újratölthető dobozka Monica Rich Kosann luxus ékszer tervező munkáját dicséri, vásárláskor a márka Perfecting Pressed Powder púdere található benne.

esteelauder1

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés