Krémmánia magazin

Jude Law lánya lett a Burberry új arca

Úgy tűnik, nem véletlen, hogy 2016-ban az egyik legígéretesebb újonc a modellszakmában Iris Law, a szexi színész, Jude Law lánya volt. A múlt évi Miu Miu Resort lookbook kampány után most a neves angol márka, a Burberry Beauty-nak lett reklámarca a mindössze 16 éves leányzó, aki bátyjával, Raffertyvel együtt a legmenőbb arcok között szerepelnek a millenniumi generáció fiataljai körében.

Kate Moss keresztlánya elsőként a márka új, Liquid Lip Velvet vonalának lett az arca, ami 14 különböző árnyalatú krémes, matt finishű ajakszínezőt tartalmaz.

lip-gloss-03c0afdc-0297-4ece-b2c2-ed59b8e9b154burberry_regimentredburberry_primroseburberry_peachburberry_oxbloodburberry_militaryredburberry_magentaburberry_light-nudeburberry_fawnroseburberry_fawnburberry_darkrosewoodburberry_brilliantvioletburberry_brightplumburberry_brightcrimsonburberry_blackcherry
< >
Brilliant Violet

Szerencsére Iris kellő higgadtsággal kezeli a felkéréssel ölébe pottyanó remek lehetőségeket és az egyre fokozódó hírnevet, amit szép lassan saját érdemeként könyvelhet el és nem a családi örökség részeként. Persze egy Jude Law – Sadie Frost szülőpárossal a hátunk mögött nehéz is lenne nem a reflektorfényben élni és a luxust nem hétköznapiként kezelni. A Vogue-nak adott nyilatkozata szerint “Ezek között nőttem fel – igazából az első babakocsim is a Burberrytől volt.”

iris

A szülők igyekeztek gyermekeiket szabad szellemiségben felnevelni, Irist is támogatják nem csak a modellkedésben, de a festészethez és fotózáshoz fűződő érdeklődésében is. A vidám, érdeklődő lány, aki szerencsésen megörökölt minden szépséget szüleitől, valóban remek reklámarcnak számít, hiszen a következő generáció felé időben nyitnia kell minden márkának, Iris pedig szépen beleillik abba sorba, amelyben már ott ácsorognak Victoria és David Beckham fiai, Romeo és Brooklyn, valamint Emma Watson is.

She's just AMAZING 😍❤️ @lirisaw #Burberry

A video posted by Iris Tallulah Elizabeth Law❤️ (@irislawsource) on

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés