Krémmánia magazin

Minimál manikűr a barkácsboltból

Pár centi vékonyka drót darab elég ezeknek a különleges körömdíszítéseknek az elkészítéséhez, abból is a lehető legvékonyabb típusra lesz szükség.

Elsősorban a távol-keleti országokban váltak felkapottá azok a körömdíszítések, amelyekhez arany vagy épp ezüstszínű drót darabkákat tekernek csigába vagy formáznak belőlük más alakzatokat és rögzítik őket a körömlakkba. Ha szeretnéd te is kipróbálni, 0,2-0,3 mm-es vastagságú drótokkal érdemes beszerezned hozzá.

Egészen különleges megoldásokkal találkozhatunk, ha kicsit körülnézünk a neten, a trend pedig azok szívét is ellágyíthatja, akik nem szeretik a feltűnő körömdekorálásokat. Jó példák rá a dél-koreai Unistella által megosztott variációk, amelyek esetén a teljesen átlátszó műkörmöt keretezi egy vékonyka aranysáv:

 

#linework 좋다 🙃#wireworknail #unistella

A photo posted by 유니스텔라 네일_박은경 (@nail_unistella) on

❤ #wireworknail #minimalove #unistella

A photo posted by 유니스텔라 네일_박은경 (@nail_unistella) on

#linework 해봄 궁금해서 자야지이제😴 #wireworknail #unistella

A photo posted by 유니스텔라 네일_박은경 (@nail_unistella) on

Hátránya, hogy egy ilyen mani a három hetet sem bírja ki, hiszen a lenövés azonnal és nem túl elegáns módon meglátszik rajta. Ha mégis tetszik az ötlet, szerencsére van számos más lehetőség is rá. Világos és sötét alapszínen egyaránt jól néznek ki a drótocskák, mutatjuk először az átlátszó vagy halvány pasztell változatokat:

. とってもお気に入り🌷🌷 ありがとうございました☺︎ #flower#wirenail #なんか中指デブすぎ

A photo posted by Tomoko Miyagami (@miyatomo_0611) on

Miután a drót bármilyen formára alakítható, a romantikus virágostól a minimál, sokszögeket formázóig számtalan variáció elkészíthető, némi csillámmal, foltszerű színezéssel, pici kövekkel pedig tovább fokozható a wow-hatás.

. 인기 급상승중인 와이어네일~ 골드와이어에 자개 살짝 올렸더니 우아한 느낌이예요😍 자개,비즈,글리터 취향대로 바꾸실수 있습니당! ! . 💅예약문의 231.6250 💅카톡아이디 nailclave6250 💅여성문화회관사거리 농협 2층 #포항네일샵#네일#네일샵#포항#포항네일#우현동네일샵#포항네일잘하는곳 #포항네일샵추천#포항젤네일#포항네일아트#포항속눈썹#포항왁싱#포항왁싱잘하는곳#네일끌라베#포항네일학원#홍화네일학원#선팔하면맞팔#와이어네일#포항네일싼곳#포항네일할인#할인네일#daily#nail#nailart#pohang #gelnail#eyelash#wire#gold#wirenail

A photo posted by 포항네일/포항네일샵,네일끌라베 (@p.h__nailclave) on

Mint írtuk, sötétebb alapszínen is remekül mutat:

#wirenail 🕸

A photo posted by 유니스텔라 네일_박은경 (@nail_unistella) on

Menekülőút persze mindig van, kézügyesség híján körömmatricák is elérhetőek ebben a stílusban, amelyekkel tényleg gyerekjáték a manikűr elkészítése.

Végül jöjjön egy koreai nyelvleckével egybekötött tutorial videó, ami egészen részleten bemutatja, hogyan készíthető el drót segítségével egy fentiekhez hasonló mani és szerencsére akkor is  egészen informatív, ha nem értünk belőle egy kukkot sem, mit mond a vlogger lány, NONNUNNI:

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés