Krémmánia magazin

Szivárványt robbantott a M.A.C

Nemrég debütált a Liptensity rúzs kollekció, máris itt egy újabb sorozatnyi szájra kenhető színkavalkád.  Ezúttal 28 árnyalattal bővül a M.A.C palettája, amiket Colour Rocker Collection néven találhattok meg holnaptól az üzletekben.

Ahogyan már a Liptensity-nél is láthattuk, a tervezők nem álltak meg a pirosas-pinkes vagy épp nude árnyalatoknál, kékes, lilás, sőt ez esetben napsárga és limezöld rúzsok is bekerültek az új kollekcióba.

A vidám színösszeállítás inkább emlékeztet egy jópofa zsírkréta csomagra, mint ajakszínezőkre; szinte kedve támad az embernek rajzolgatni velük. Azonban, mint tudjuk, a zsírkréta ötletét a Clinique épp mostanában dobta be, így bármennyire is adná magát, marad a Colour Rocker megnevezés.

macrocket1

Az intenzíven pigmentált, matt rúzsok csak pár hétig lesznek megvásárolhatóak, egészen pontosan március 9-ig kell igyekeznie mindenkinek, aki szeretne megkaparintani belőlük egyet. Ára 17 dollár, ami átszámítva kb. 5000 Ft lesz, de sajnos valószínű, hogy itthon többe fog kerülni. A Lipstick árához hasonlóan 6100 Ft-ra tippeljük az újdonságokat is, tekintve, hogy az amerikai oldalon a klasszik változatokért is 17 dolcsit kérnek.

macrocket3macrocket4macrocket5macrocket6
< >