Krémmánia magazin

Disney rajongók figyelem! Megérkezett a Szépség és a Szörnyeteg sminkkollekció!

Márciusban kerül a mozikba a felújított Disney klasszikus, amihez kapcsolódóan a L’Oreal egy különleges kollekciót dobott piacra. 

Belle, a Szörnyeteg, Mrs. Potts, a mesében szereplő teáskanna, Tik-Tak Úr, az életre kelt óra is külön kis szettet ihlettek meg, de a rózsa és a gyertyatartó alakja is kiérdemelt egy-egy rúzst és körömlakkot.

A rúzsok 10 euróba, a körömlakkok 7 euróba kerülnek, így abszolút a megfizethető kategóriába tartoznak. Csomagolásuk mint láthatjátok valóban szép, nem kell hozzá meserajongónak lenni, hogy valamelyikbe beleszeressünk. Ráadásul a színeket is sikerült egészen jól összeválogatni:

Belle

Rúzs árnyalat: 377 Perfect Red

Körömlakk árnyalat: 550 Rouge Sauvage

BelleBelle2
< >

The Beast

Rúzs árnyalat: 703 Oud Obsession

Körömlakk árnyalat: 668 Bleu Royal

The BeastThe Beast2
< >

The Rose

Rúzs árnyalat: 335 Carmin Saint Germain

Körömlakk árnyalat: 110 Crystal

RoseRose2
< >

Lumiere

Rúzs árnyalat: 231 Sepia Silk

Körömlakk árnyalat: 116 Cafe de nuit

LumiereLumiere2
< >

Tockins

Rúzs árnyalat: 163 Orange Magique

Körömlakk árnyalat: 444 Orange Triomphe

TockinsTockins2
< >

Mrs. Potts

Rúzs árnyalat:285 Pink Fever

Körömlakk árnyalat: 226 Nymphea

Mrs. PottsMrs. Potts2
< >

Spolverina

Rúzs árnyalat: 374 Intense Plum

Körömlakk árnyalat: 556 Grenat Irreverent

SpolverinaSpolverina2
< >

 

Sajnos a kollekció nem lesz mindenhol kapható… sőt, úgy is fogalmazhatnánk, az csak és kizárólag az Amazon olasz oldalán keresztül szerezhető be, de segítünk egy kicsit, ITT találjátok.

Here is the first Collaboration with the upcoming movie 💙💛✨#BeautyAndTheBeast X @lorealmakeup 💙💛✨ This #LimitedEdition collection includes: 7 different #Lipstick shades €12.99 Each with 7 matching #NailPolish €6.99 Each with 7 different characters from the movie. Will be sold individually and in a set €109,00 Will be available ➡ exclusive @amazon Italy February 9th *will keep u updated if it will be available in the U.S. as well I'm excited! To see who else will create a fun collection with the movie! Bella is one of my favorite princesses 👸 What would u like to see? Please share XO 💙✨ #TRENDMOOD #disney #makeupoftheday #makeupartist #makeuplover #makeupaddict #makeup #makeupart #makeuptalk THANK U for sharing this beautiful pic & info: @pretaeloira swatches pic: @cliomakeup_blog 💜 update: @ellie.si @josephdeville91 😘

A photo posted by TRENDMOOD (@trendmood1) on

A rúzsok a L’Oreal Color Riche sorozatának termékei, amik nálunk egészen jó értékelésen állnak: 4,4-es a pontozásuk. Tartósságukat ugyan nem dicsérték agyon, de a színek szépen pigmentáltak és nem szárítják az ajkakat. Áruk 3000 Forint körül mozog, ami abszolút elfogadhatónak számít, de ha valaki sokallja, a különböző kupon napokon jóval olcsóbban is lecsaphat rájuk bármelyik drogériában… Igaz, sajnos nem ezekre a csini változatokra.

A körömlakkok a Color Riche Le Vernis A L’Huile sorozat tagjai, így ha lecsúsznátok a limitált szériás darabokról, a fenti színeket bármikor megvásárolhatjátok normál csomagolásban is.