Krémmánia magazin

Katy Perry is beszállt a sellő bizniszbe

Katy megjelenése finoman szólva is több, mint változatos. Haja volt már lilától a rózsaszínig százféle árnyalatú és a sminkek terén is bátran kipróbál minden újdonságot és szokatlan színkombinációt. Nem meglepő, ha új, CoverGirl márkával közös sminkkollekciója is már nem az unikornisokat lovagolja meg, hanem annak 2017-es újragondolásával, a sellőkkel tart.

Katy-Perry-covergirl

Igaz, ha csak a színeket nézzük, őrült sok eltérés nincs egy sellős és egy egyszarvús sminkpaletta között, szóval ha tavaly feltankoltatok a cuki állatkák által inspirálta sminkes cuccokból, nehogy száműzzétek őket. Ugyanazok az árnyalatok, ugyanaz a gyöngyházfény csillogás, ugyanaz a mesék által inspirált hangulat. Csak hát a marketingeseknek is dolgozniuk kell.

Névtelen

Katy Perry egyébként korábban évekig volt a márka arca és sminkkollekcióból sem ez az első közös munkájuk. Múlt év nyarán Katy Kat CoverGirl név alatt jelent meg szem- és szájsminkeket tartalmazó termékvonal, most pedig ezt bővítették tovább újabb változatokkal.

Ezen a ponton pedig a sellős téma némileg erőltetettnek hat. A kollekció neve a cicás Katy Kat maradt, mint ahogyan a színárnyalatok elnevezése is csupa doromboló szócska, ráadásul az új termékek Pearl Collection alnéven futnak, amiről a Karib Tenger Kalózai is előbb eszünkbe juthat, mint a sellők. Ettől függetlenül Katy a Popsugarnak úgy nyilatkozott, a kollekció kialakításánál 2017 feljövő új trendje, a hableányok és a gyöngyházfényű árnyalatok inspirálták, így hát maradjunk ennyiben.

Az új, – természetesen – limitált szériás újdonságok között vannak szemceruzák, szám szerint négy árnyalatban. Közülük a két extrább, a smaragd zöld és a fehér már megvásárolható online, a csillámos és alap fekete viszont csak a nyár közeledtével jelenik meg. A szemceruzák mindegyike kis szivaccsal ellátott véget is kapott.

Katy-Kat-Eyeliner-Kitty-WhisPURR-8Katy-Kat-Eyeliner-Purrmaid-8Katy-Kat-Eyeliner-8
< >

A shea vajat is tartalmazó gyöngyházfényű rúzsok szintén négy árnyalatban kaphatóak:

  • Blue-tiful Kitty pasztel kék
  • Apricat barackos sörbet szín
  • Purrty in Pink lágy pink
  • REDdy to Pounce vörös
Katy-Kat-Pearl-Lipstick-8katypirosruzskatypinkruzskatyruzskatykekruzsKaty-Kat-Pearl-Lipstick
< >
Blue-tiful Kitty

 

A kollekció egy krémes highlightert is tartalmaz, amit akár ecset nélkül, kézzel is felvihetünk arcunkra, sőt, szemhéjárnyalóként is használhatjuk, ha tetszenek az elérhető színváltozatok.

Katy-Kat-Pearl-Shadow-Highlighter

A kollekció közvetlenül a tegnapi Grammy-díjátadó előtt debütált, nem véletlenül. A rendezvényt ugyanis az énekesnő felhasználta arra is, hogy promotálja az újdonságokat. Az eseményre Anthony H. Nguyen sminkmester készítette el sminkjét, természetesen a Katy Kat kollekció darabjainak segítségével.

Want to get @KatyPerry’s gorgeous #redcarpet glow? Use her NEW Katy Kat Pearls collection, featuring trendy pearlescent eyeliners, lipsticks and highlighters. Gotta have it? Click link in bio to shop the look so you too can be purrfect in pearl! 😍 #KATYxCOVERGIRL 1️⃣ Face: get glowing with NEW COVERGIRL Katy Kat Pearl Shadow + Highlighter in Tiger Rose 2️⃣ Eyes: line with NEW COVERGIRL Katy Kat Pearl Eyeliner in Kitty Whispurr, then make lids shimmer with NEW COVERGIRL Katy Kat Pearl Shadow + Highlighter in Tiger Rose 3️⃣Brows: fill and define with COVERGIRL Easy Breezy Brow Powder in Soft Brown, then lock it in with COVERGIRL Easy Breezy Brow Shape + Define Mascara 4️⃣Lashes: load them up with volume using Katy Kat Eye Mascara in Very Black 5️⃣ Lips: pucker up using a combo of NEW Katy Kat Pearl Lipstick in Reddy to Pounce and Katy Kat Lipstick in Crimson Cat.

A photo posted by COVERGIRL (@covergirl) on

A felvétel meglehetősen amatőr, de a díjátadóra készült smink azért jól látszik:

 

Mentés

Mentés

Mentés