Krémmánia magazin

Arckrém, ami bőrré válik (X)

Ezt a cikket a DRHAZI kozmetikumok gyártója, a Babos Natural Zrt. támogatta.

Egy arckrém amellett, hogy véd és hidratál, akkor igazán jó, ha feltölt, regenerál, ránctalanít és szépít is. Mindezt pedig úgy, hogy ne ártson a bőrnek.

Tudtad, hogy az átlagos kozmetikumok 2- 3% hatóanyagot tartalmaznak a vivőanyagok mellett? Ezzel szemben a professzionális kozmetikumok akár 10 -15% hatóanyagot is tartalmazhatnak, a magyar DRHAZI fejlesztések pedig már a jövő kozmetikumainak számítanak, hiszen 100% hatóanyagú termékekről van szó.

A DRHAZI arckrémek speciális összetétele kiváló felszívódást, hatékony beépülést és bőrregeneráló hatást biztosít. Olyan arckrémek, melyek a jelenkor modern hatóanyagait naprakészen tartalmazzák biztonságosan alkalmazható formulákban.

A bőrazonos olajkompozíció és emulgensek, liposzómák, a bőrt felépítő sejtszintű anyagok és az intenzív hatású nanopeptidek tudatos keveréke teszi hatóanyag-kozmetikummá a DRHAZI arckrémeket. Ezen hatóanyagok valóban bőrré válnak.

„A teljesség igényével fejlesztem a kozmetikumokat: a hightech nanopeptidek maximált dózisa DNS szinten regenerálja a bőrt, a bőrazonos hatóanyagok szükséges komplexe pedig intenzív táplálást biztosít a bőrsejteknek. Az értékes gyógynövények  teszik fel a koronát a kompozíciókra, hogy a tökéletes szépség elérhető legyen.” 

Dr. Házi Edina, kutató-fejlesztő

drhazi2

Miért fontos a biztonság?

A sejtszinten ható biotech hatóanyagok kiváló bőrmegújítók, viszont használatuk alapkövetelménye, hogy biztonságos, egészségre jótékony vivőanyagokkal kombinálva készüljenek. Egy csepp vegyszer sem kerülhet sejtszinten a bőrbe, éppen ezért is készít a DRHAZI 100% természetes kozmetikumokat.

Kis manufaktúraként konkurenciát nem jelent a nagy kozmetikai cégeknek, mivel a hightech arckrémek előállítása nehéz, drága folyamat, és soha nem hoz akkora profitot, hogy tömeggyártásra adna lehetőséget. A márka azokat a nőket szeretné kielégíteni, akik tudatosan ápolják arcbőrüket és igénylik a magas minőséget.

Hogyan működik mindez a gyakorlatban?

Tapasztalatuk szerint, ha elsőként használsz DRHAZI arckrémet, napokig-hetekig azt fogod érezni, hogy “megeszi” a bőröd és még nem elég. Ez azt mutatja, hogy arcbőröd ki van éhezve és szüksége van tápanyagra. Viszont jó hír, hogy arcbőröd tölti magát és ha feltöltődik, akkor már sokkal kevesebbel be fogja érni, mint előtte valaha.

A DRHAZI kezelési sorok a teljesség igényével adhatják meg arcbőrödnek, amire szüksége van. Ha a nappali ápolás mellett a DRHAZI éjszakai feltöltő programot is alkalmazod, valóban elegendő lehet egy csepp arckrém nappalra.

drhazi1

Érdekel, mit jelent az éjszakai feltöltő program?

A DRHAZI KONCEPCIÓ NAPPAL HIDRATÁL, VÉD ÉS RÁNCTALANÍT,
ÉJSZAKA PEDIG FELTÖLT ÉS RÁNCTALANÍT.

Nappalra hidratáló, regeneráló arckrémet javasolnak, mert az arckrémek emulgenssel készülnek – az emulgens elegyíti a vizes fázist az olajokkal, emulziót, arckrémet hoz létre. Az emulgens – még ha bőrazonos is, – oldja a bőr saját faggyúját is, és ami olajat bevisz, ki is hozza a bőrből. Ez a nappali ápolásnál szuper, mert a környezeti szennyeződéseket kiválóan kioldja arcbőrünk pórusaiból, viszont hátránya, hogy nem tölti a bőr irha rétegét és nem kezeli a mélyrétegi vízhiányt, sőt…

Ezért a DRHAZI koncepcióban éjszakára szépítő tonikot javasolnak, bőrazonos olajkompozícióval.

Ez a páros tartalmaz minden vízben és olajban oldódó hatóanyagot emulgens nélkül. A vízoldékony hatóanyagok táplálnak és regenerálnak, a bőrazonos olajkompozíció pedig kiválóan felszívódik és gyönyörűen tölti bőrünk irha rétegét éjszakáról-éjszakára.

A DRHAZI TAPASZTALATAI SZERINT, HA AZ IRHA RÉTEG OPTIMÁLISAN FELTÖLTŐDIK, A BŐR RUGALMASSÁ, HIDRATÁLTTÁ VÁLIK ÉS EKKOR MÁR SOKKAL KEVESEBB ÁPOLÁSRA, KOZMETIKUMRA VAN SZÜKSÉG.

A DRHAZI kezelési sorok vásárlási gyakorisága is ezt mutatja: Akik évek óta használják hightech kozmetikumaikat 2-3, akár 4 havonta vásárolnak csak teljes kezelési sort. Akik pedig önállóan csak az arckrémet és az intenzív szérumot vásárolják, havonta töltik fel a készleteiket.