Krémmánia magazin

Basic B*tch paletta, nem csak Starbucks kedvelőknek

A Milánói Divathét alatt posztolta a M.A.C vezető sminkese legújabb kis csodájukról a fotót, amire egyből mindenki rápörgött, pedig megvásárolni még jó darabig nem lehet.

Netta Szekely, a M.A.C vezető sminkese és Angelo Rauseo, a márka olasz sminkmestere rántották le a leplet a kilenc vadiúj színt tartalmazó palettáról, amibe összeválogattak mindent, amire egy kommersz p***a csak vágyhat.

Bitch GIF - Find & Share on GIPHY

Na jó, nem nekik szól, illetve nem csak nekik szól, sőt, tökmindegy kinek szól, sokkal érdekesebb, milyen színeket rejt a paletta és hogy azok szépen pigmentált, használható árnyalatok-e vagy sem.

Egyenlőre annyit tudni az újdonságról, hogy a kilenc szín közül a legnagyobb kiszerelésű jó eséllyel egy highlighter, vagy legalábbis annak is használható a pinkes-pezsgős árnyalatból ítélve.

A paletta segítségével remek füstös sminkek készíthetők, hisz többféle szürkés-feketés tónusú szín is megtalálható benne, mint a fényes grafit (Text Me Later) és matt szürke (Me Me Me), úgyhogy a cuccnak még Kate Moss is örülhet…

Hétköznapibb, no-makeup sminkekhez vannak benne drappos-barnás árnyalatok is, miután pedig a burgundy szemhéjfestékkel Kylie Jenner is előrukkolt már, nem maradhatott ki a szín ebből az “alapdarabos” szettből sem.

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés