Krémmánia magazin

Így készülődik Palvin Barbi egy menő párizsi vacsorára

Barbara már hat éve a L’Oreal szépségnagykövete, ennyi idő pedig bőven elég volt hozzá, hogy jó pár beauty trükköt ellessen a márka sminkmestereitől – na nem mintha, enélkül ne lenne épp elég lehetősége sminkesek közelébe keveredni.

Mindenesetre a lenti, frissen posztolt videóból megtudhatjuk, milyen apróságokon múlik egy szuper smink elkészítése: az alapozót mindig dolgozzuk el a haj vonaláig, hogy legyen éles váltás arcbőrünk színében, tökéletesre formázott szemöldökünket pedig fixáljuk egy kevés hajlakkal. Az így kapott eredmény ugyanis szerinte jóval természetesebb hatást kelt, mintha zselés állagú szemöldökformázót használnánk.

Valljuk be, azért nem hétpecsétes titkokat osztott meg a videóban, de nagyon szimpatikus, hogy többrétegnyi smink helyett egy egyszerű, mégis csinos változatot “dobott fel”. A rúzs esetén pedig a színválasztás minimum ötcsillagos (a Color Riche Matte Addiction – Paris Cherry árnyalata).

Barbi egyébként épp a márka párizsi rendezvényére készülődött, ami a most zajló, őszi/téli női ruhakollekciókat felvonultató divathéthez kapcsolódik. A (tegnap esti) rendezvény fővendége Juliane Moore volt, de ott volt még Lewis Hamilton, Olivier Theyskens divattervező és persze egy hadseregnyi modell még Barbin kívül, például Natasha Poly és Emily Ratajkowski is.

Íme a kész smink és néhány fotó a rendezvényről:

Got ready with @voguemagazine for the L'Oreal Paris dinner. Go check out the video on their page ❤️❤️

A post shared by Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) on

< >
Soo Joo Park, Liya Kebede, Natasha Poly, Julianne Moore, Alexina Graham, Bianca Balti, Lara Stone, Luma Grothe, Kristina Bazan, Maria Borges és Palvin Barbara

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés