Krémmánia magazin

Megérkezett a szőke hajak megmentője! (X)

Örömmel mutatjuk be az új JOICO BLONDE LIFE termékcsaládot, mely a legszebb szőke hajszínek elérését és tartós fenntartását a szokott professzionális minőségben teszi lehetővé.Imádjuk a szőke hajszínt, annak minden árnyalatát! Ez az egyik legnépszerűbb, legszebb, egyúttal azonban legkényesebb hajszín is a világon, így annak ápolására különösen oda kell figyelni. Hogyan lesz igazán ragyogóan szőke és egészséges hosszú hetekig a festett szőke hajszín? A JOICO válasza a BLONDE LIFE intenzív hajápoló trió, mely szulfátmentes formulájával kifejezetten a kényes szőke és szőkített hajtípusok napi ápolására és tökéletesítésére született. Az exkluzív szalon szolgáltatások és a maximális otthoni hajápolás professzionális eszközei is.

joico

A statisztikák szerint a világosított hajú vendégek 79%-a keres olyan hajápoló terméket, mely segítséget nyújt durva tapintású, porózus, nehezen kifésülhető hajának kezelésében… erre nyújt megoldást a BLONDE LIFE család, melynek termékei a finom és sérülékenyebb szőke hajat, annak igényei szerint optimálisan táplálják, egyben újraélesztik a haj színét.

Olyan fantasztikus hatékonyságú összetevők kombinációját tartalmazzák, mint a rugalmasságot növelő Arginin, vagy a gazdagon ápoló Monoi és Tamanu olajok, természetes méregtelenítő formulák és az elmaradhatatlan JOICO szabadalom, a Bio-Advanced Peptide Complex®, mely segít újraépíteni a sérült hajszerkezetet. Ezek együtt garantálják a legmagasabb ápoló faktort és a legfényesebb, legcsillogóbb hajkoronát. Ha igazán szeretnéd kihozni a maximális szépséget és csillogást a szőke hajból, akkor megérkezett hozzá a tökéletes fegyvertár!

Mivel fog azonnal meghódítani?

  • Bizonyítottan megőrzi a festett haj tónusát és ragyogását legalább 8 héten keresztül (a Blonde Life Ragyogó sampon, kondicionáló és maszk együttes használatával, amely több mint 80%-kal jobban megőrzi a festett szőke hajszínt 18 mosásig).
  • A szőke hajszín egészségesebbnek, élettel telibbnek és sokkal tápláltabbnak érződik. Erősíti a hajat, és több mint 54%-kal csökkenti a töredezettséget már az első használat során. (A Blonde Life szőkítőpor + Blonde Life Ragyogó maszk együttes használata esetén, más, nem ápoló hatású, szőkítő piaci termékkel ellentétben).
  • A termékcsalád kiegészül egy kizárólag professzionális felhasználásra szánt szőkítőporral is, mely akár 9+ szintet világosít extra gyors hatóidővel (Blonde Life Lightening Powder).
  • A BLONDE LIFE termékcsalád lágy, csábítóan érzéki illatának üdeségét a jázmin, a friss nektarin, a zöld dinnye és a Meyer citrom adja, alapjegyeiben pedig a cukrozott pézsma, a vanília és a kasmír található.

A hónap kedvenc JOICO terméke a Blonde Life™ Ragyogó sampon, melyet kifejezetten a szőkített, többszörös vegykezelésen átesett, és az extra világos szőke hajtípusokra fejlesztettek ki. Ez a lágy, szulfátmentes formula gyengéden, de hatékonyan tisztít. Innovatív micellás szerkezete révén minden hajszálra rátapad, megszabadítja a hajat az elszíneződést okozó szennyeződésektől és hihetetlenül friss érzéssel ajándékozza meg. A nem kívánt sárga tónusokat nyugodtan elfelejtheted, hiszen ez a sampon letisztítja a szőke haj fakulását és sárgásodását okozó lerakódott ásványi anyagokat. Mit kapsz helyette? Csillogó hajszínt, puha, tiszta érzetű hajat, melyet könnyű lesz kifésülni. A gazdag összetevők kiváló UV szűrőként is funkcionálnak, így segítenek megőrizni a szőke haj üdeségét a nyaralás idején is.

Belső titok

  • Arginin: Ez a természetes, hajjal azonos, rugalmasság-növelő aminosav azonnal feltölti,
    erősíti a haj szerkezetét, csökkentve a töredezettségre való hajlamot.
  • Monoi olaj: Ez az esszenciális zsírsavakban gazdag, egzotikus kókuszolaj és tahiti gardénia keverék belülről kifelé haladva hidratál, puha, rugalmas, sima fürtöket eredményezve.
  • Tamanu olaj: Ázsiából származó ritka olaj, hajszínvédő és hajerősítő esszenciális zsírsavakkal, valamint Omega-6 és -9 tartalommal, a fényes, csillogó hajért. Természetes UV szűrő!
  • Természetes detoxikálók: Semlegesítik a klóros és lerakódott nyomelem maradványokat, amelyek elszínezhetik a hajat.
  • Utókezelés: Alkalmazzuk a Blonde Life kondícionálót és a Blonde Life maszkot!

Hilary Duff amerikai énekes-színésznő is kipróbálta a Blonde Life termékeit, fodrásza Riawn Capri segítségével még ragyogóbb szőke hajszínre váltott. A friss szőke szín elérésehez a Blonde Life szőkítőport alkalmazták, majd a Blonde Life hajápolóival zárták a sort a tökéletes végeredmény érdekében.

hillary__0033_hilary_shampoo2hillary__0032_laughinghillary__0042_before-6hillary_before_afterhillary__0028_masquehillary__0090_after24
< >

Keresd a Blonde Life termékeket a JOICO webshopjában: https://webshop.joico.hu/

 

Ezt a cikket a JOICO Hungary támogatta.

Mentés

Mentés