Krémmánia magazin

Gyönyörű bőr az ünnepekre a Húsvéti Ampulla Tojással! (X)

Húsvét ünnepén mindenki a legszebb formájában szeretne tündökölni. A tökéletes megjelenés meghatározó része az ápolt és egészséges arcbőr. A Húsvéti Ampulla Tojás szépségelixírjei ragyogó megjelenést kölcsönöznek a bőrnek, hogy az alkalom még különlegesebb legyen.

A BABOR a professzionális bőrápolás úttörőjeként élen jár a németországi bőrápolási kutatások terén, precíziós formulái a leginnovatívabb hatóanyagokat tartalmazzák. A BABOR szakemberei felfedezték, hogy a természetes összetevők akkor a leghatékonyabbak, ha koncentrált formában vannak jelen. A vállalat – orvostudomány által inspirálva – üvegampulláival forradalmi változásokat hozott a szépség világába.

A steril csomagolás és az egyedi méretű ampullák együttesen biztosítják a bőrápolás legtisztább formáját. A szépségampullák exkluzív bőrápolást tesznek lehetővé, és minden bőrtípus igényeit kielégítik a nagydózisú aktív hatóanyagok széles skálájával. A krémeknél átlagosan 8-szor több hatóanyagot tartalmaznak, így látványosabb eredmény érhető el használatukkal. A szépítő hatóanyagok könnyű összetételüknek köszönhetően nyom nélkül szívódnak be a bőrbe és azonnal kifejtik hatásukat.

babortojas

A BABOR dekoratív és tavaszias megjelenésű Húsvéti Ampulla Tojása 14 darab 2 ml-es szépségampullát tartalmaz a sorszámozott ablakocskák mögé rejtve. A meghatározott sorrendben nyisd fel az ablakocskákat, és mindig az adott napra szóló ampulla tartalmát kenegesd el arcbőrödön, dekoltázsodon! A szépségampullák használatával bőröd egyre ragyogóbb lesz, így a kúra végén, éppen Húsvétkor gyönyörű arcbőrrel köszöntheted vendégeidet.

Vásárold meg a Húsvéti Ampulla Tojást online a www.babor.hu oldalon, vagy személyesen BABOR kozmetikusodtól! Keresd meg a hozzád legközelebb eső BABOR kozmetikust, akitől személyre szabott bőrápolási tanácsokat is kaphatsz.


Babor-Logo

A BABOR 60 éve a bőrápolás szakértője, professzionális kozmetikai termékei nők milliói számára jelentenek egyet a luxus szépségápolással az egész világon. A BABOR Cosmetics ma a világ 60 országában van jelen egyénre szabott bőrápolási sorozataival, amelyekben a leginnovatívabb összetevőket használják fel.

Ezt a cikket a BABOR Cosmetics támogatta.

Mentés

Mentés

Mentés