Krémmánia magazin

Cicaillatú parfüm, nem csak macskásoknak

Mikor megláttam, micsoda új illat jelent meg, az első, ami eszembe jutott, a Jóbarátok Phoebe-jének dala volt:

Büdös Macska, Büdös Macska, mivel etetnek téged?
Büdös Macska, Büdös Macska, nem a te hibád.

A hír egyébként teljesen komoly, a Demeter Fragrance Library márka Kitten Fur néven olyan parfümöt dobott piacra, ami a cicák bundájának melegségét és édeskés illatát próbálja visszaadni. Azt a fajtát, amit szőrös kis barátaink egy kanapén lustálkodós, átdurmolt délután után produkálnak, szóval nem egy kóbor macskát kell szagolgatnia annak, aki megveszi. Nem kevesebb, mint 15 éve próbálkoztak összehozni a tökéletes elegyet, melyben állítólag vanília és pézsma illatjegyek is megtalálhatóak.

A márkának nem ez az első furcsa illata. Ők jelentették meg korábban a Play-doh illatú parfümöt, de van a kisbabák bőrének vagy épp a szülinapi torták illatát felidéző parfüm is kínálatukban. Több, mint 200 parfümjük jelent meg ezidáig, a pennsylvaniai márka célja pedig az, hogy olyan egyszerű illatokat zárjanak üvegbe, amelyeket az emberek ismernek, amelyek körbeveszik őket, vagy amelyek olyan eseményekhez, hangulatokhoz kapcsolhatóak, amelyeket szívesen idéznek fel egy-egy illat segítségével.

Cicamániás barátnők számára szinte kötelező beszerezni egy ilyen parfümöt, hisz’ tökéletes meglepi lehet. A 30 ml-es üvegcse 20 dollárért (plusz ptk.) rendelhető a márka weboldaláról, de több más méretben is kapható, ha valaki szívesen burkolózna egy doromboló kiskedvenc illatába.

És most énekeljük együtt!

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés