Krémmánia magazin

Egyszerű és elegáns – frizuratippek Olivia Palermotól

Nem csak az öltözködés, a sminkek és frizurák terén is van mit ellesnünk Olivia Palermotól, ha laza, mégis csinos frizurát szeretnénk készíteni hosszú hajunkból. Hétköznapi hajviseletekből csinál igazi remekműveket, ráadásul a legtöbbször egyszerű trükkökkel, amik közül mostanában a fonatok a nagy kedvencei.

Nézd csak meg, milyen egyszerűen izgalmassá lehet tenni egy sima, tarkónál megkötött lófarkat, ha készítesz egy vékony fonatot hajadba, majd a – lehetőleg átlátszó – hajgumi fölé tekered. De csak egyszer, el ne fogyjon a fonott tincsecske, inkább rögzítsd és hagyd, hogy lógjon a copfoddal keveredve.

Több évadon keresztül láthattuk, hogy Blair Waldorf milyen hajpánt arzenállal rendelkezik. A New York-i elit lányainak hajviselete pedig úgy tűnik, még ma is követőkre talál; ha Olivia Palermo bevállalja, bárki megteheti. A fonatokkal extrázott frizura ráadásul akkor is jó ötlet, ha hajunk már mosásért kiált, de esélytelen, hogy jusson rá idő a reggeli rohanásban. A pánt ápol és eltakar, a homloknál lévő fonatok pedig anélkül dobják fel az egész látványt, hogy árulkodnának hajkoronánk állapotáról.

Semmi kétség, szereti a fonatokat:

oliviap1

Variációk kibontott hajra: a középen elválasztott frizura Olivia védjegyének számít. Nagyon jól áll neki, de tudja jól, azt is lehet többféle módon viselni, hogy ne váljon unalmassá. Egyenesen…

… vagy kicsit hullámosan, …

Ezt a félig felkötött kontyot bárki utána tudja csinálni:

oliviap2

Bársony szalaggal átkötött tarkókonty. Irány anyu varrós doboza!

Fejtetőre tekert laza konty, első osztályú minőségben.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés