Krémmánia magazin

TOP20 beauty pillanat a MET-gáláról

Lezajlott a MET-gála, a divatvilág legnagyobb éves partija, amin Anna Wintournak köszönhetően csak úgy tobzódtak a hírességek idén is. Akik itt voltak, azok a divatipar szempontjából jelenleg a legnagyobb befolyással bírnak, ők azok a filmcsillagok, énekesek vagy épp sportolók, akik körül a legszívesebben kattognak a vakuk, akik posztjai a legtöbb lájkot generálják – akikkel bármi eladható.

Az idei bál a japán divattervező, Rei Kawakubo munkássága előtt tisztelgett (bővebben erről itt olvashattok), így a dress code is ennek megfelelő öltözéket és sminket javasolt – amit aztán vagy betartottak vagy nem. Jennifer Lopez például távolról sem illeszkedett az elvárt képbe Elsa hercegnős outfitjével, Katy Perry pedig úgy tűnt, picit túllőtt a célon a nagy igyekezetben.

Rihanna, aki egyike volt azoknak, akik stílusosan Comme de Garçons ruhában jelentek meg, a smink terén is különlegeset hozott a túlnyomott pink highlighterrel, míg a a Kardashian-klán nőtagjai inkább csak a szokásos formájukban pózoltak – bár Kim most egy picit ezt is alulmúlta.

Lily Aldridge ezzel szemben tökéletesen egyensúlyozott a meghökkentő megjelenés és a divatosság mezsgyéjén, “smink helyett” pedig egy áttetsző, pink muszlin kendőt választott, így a make-up maga meglehetősen visszafogott lett, frizurájával egyetemben. Az összhatás azonban csillagos ötös.

Lily Collins megmutatta, hogyan lehet egy fekete smink szexi anélkül, hogy az már túl elvont lenne.

Zendaya hatalmas, természetes afro frizurával jelent meg, a hozzá társított papagájmintás estélyi ruhához pedig nem is készíttetett harsány sminket – ennyi szín és forma mellé már felesleges lett volna.

Halle Berry füstös szemsminkjére és tarkókontyára mondhatjuk, hogy igazi biztonsági döntés volt, de ha teljes megjelenését nézzük, hát, bizony leesik az állunk. Szeretnénk így kinézni majd 50 felé.

Csak szerintem lett túl világos nude árnyalatúra festve Jennifer Loper szája?

Julianne Moore sminkje és frizurája a tőle megszokott módon visszafogott, mindenféle hivalkodástól mentes. A figyelmet inkább átadta tollas ruhája számára.

Gisele Bündchen egy krumplis zsákban is gyönyörű lenne, hát még egy csillogó, test vonalát követő estélyiben. A ruhához ezüstös-lilás szemsminket viselt, magasan megkötött, leomló lófarka pedig csak tovább nyújtotta amúgy is sudár alakját.

Rita Ora és Cara Delevigne frizura terén egészen hasonló álláspontra jutottak, csak míg Cara ezüstre festette kopasz fejét, Rita “úszósapkát” húzott a jeles eseményre. A különleges fejdíszhez készült sminkje abszolút tökéletes, remek a rúzs színválasztása, a szemöldökéért pedig teljesen odavagyunk.

Kim Kardashian határozottan állíthatjuk, átadta a stafétabotot testvéreinek a tündöklés terén. Sem a ruha, sem a smink esetén nem mutatott semmi újat, ami meglepő, tekintve, hogy mégiscsak az év egyik legnagyobb divateseményére volt hivatalos.

Katy Perry meg kell hagyni, vérkomolyan vette a dress code-ot és igyekezett a témához illeszkedő ruhát és sminket választani. Kétségtelen, hogy a ruha egy kissé ijesztőre sikeredett, de kíváncsiak lennénk, Rei Kawakubo hogyan vélekedhetett megjelenéséről – már ha érdekelte őt. A sminkje egyébként önmagában szép lett, a pávakék szemsminket a belső szemzugban még egy égszínkék strassz is díszítette, burgundivörös szája pedig igencsak drámai hatást keltett.

Cassie esetében a füldísz vitt mindent, ami akkora volt, hogy teljesen elvonta a figyelmet kábé minden másról, ami az arcán történt. Mondjuk sok extrát nem is láthattunk, a feltűnő ékszer mellé egészen visszafogott smink és frizura párosult – nem úgy az estélyi!

Emma Roberts hozta a klasszikusan elegáns vörös szőnyeges megjelenést, de különösebb hűha érzésünk nem lett tőle. Nem lehet kifogás sem a ruhára, sem a sminkre vagy a lágyan leomló hajra, de végignézve a képeket, nem az ő outfitje marad meg az emlékezetünkben.

Gigi Hadid szexi szemsminkjét remekül összhangba hozta kilátszódó combfixének gumijával, aztán hogy az szép-e vagy sem, döntse el mindenki maga. Az előrefésült, arcába lógó tincs jó választás volt, szépen kiegyensúlyozta ruhájának aszimmetrikus fazonját.

Cara Delevingne ezüstre festett, strasszkövekkel díszített kopasz feje volt a legmeghökkentőbb “frizura” az egész bálon, ami a csillogó nadrágkosztümmel és a színben passzoló vastag övvel együtt őrült jól festett. Tökéletesen ragadta meg az est témáját, ragyogását pedig csak tovább fokozta dekoltázsának metálos fénye.

Priyanka Chopra-t megfojtotta a bézs szín. Bár ruhája kellőképp látványosra sikerült, a barnás tónusú sminkkel együtt már túl sok lett a földes árnyalatokból. Talán egy mélybordó rúzsszín választás segített volna a dolgon és anélkül dobta volna fel megjelenését, hogy ellopta volna a figyelmet az uszályos ballonkabátról. A frizura egyébként jó ötlet volt, a “szélfútta trencskó” stílushoz passzol a sebtiben összedobott konty.

Lily-Rose Depp olyan volt, mint egy mesebeli hercegnő 21. századi kiadása. Mind a smink, mind a frizura tökéletes, minden mesterkéltséget nélkülöz, miközben olyan kifinomult, hogy azt tanítani kellene. A ruha pedig… na, de ez nem divatmagazin.

Miranda Kerr megjelenésében volt egy kis Hepbourne-ös báj, ami egyszerre tette megközleíthetően közvetlenné és stílusosan elérhetetlenné mindenki számára, aki a vörös szőnyeg túlsó oldaláról figyelte az eseményeket.

Emmy Rossum sminkje: gyönyörű. Nem túlgondolt vagy agyonextrázott ez kétségtelen, de tökéletesen kiegészíti elegáns, nadrágos estélyi ruháját. Törékeny testalkatához és a hatalmas, csillogó függők mellé nem is illett volna ennél erősebb festék. A rúzs színét nagyon eltalálták.

Mary-Kate és Ashley Olsen hozták a tőlük megszokott feldíszített, ázott veréb stílust, ez alkalommal némi hippis hajfonattal és óriási nagyláncokkal kiegészítve. A fésülködéssel láthatóan nem bajlódtak sokat és igaz, a sötét, füstös szemsmink stílusuk alapeleme, azért azt be kell látni, hogy nem kimondottan előnyös számukra.

Blake Lively sminkje és frizuája önmagában egészen visszafogottnak mondható: natúr színek és egy magasan megkötött lófarok. Na, de ehhez a ruhához (és testhez) ennél többre egyáltalán nem lett volna szükség.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés