Krémmánia magazin

Prémium spa fílinggel jelentkezik az OPI

A körömlakkjairól és körömápolóiról ismert márka vadiúj kollekcióval érkezik a nyárra. Az OPI ProSpa névre hallgató bőrápolók kezeink és lábaink szépségéért szállnak harcba a bőr öregedésének jelei, a sötét foltok, a sápadt szín vagy épp simán csak a bőr szárazsága ellen.

Mindehhez egy sor természetes összetevőt válogattak össze, mint a brazil cupuaçu vajat, ami antioxidáns hatása mellett remek hidratáló, gyulladáscsökkentő is, így a száraz bőrnek igazi jó barátja. Az antioxidánsok közül kiemelendők a C- és E-vitaminok, de fehér tea és százszorszép virág kivonatot is tartalmaznak, továbbá peptidekkel is felturbózták a készítményeket.

Az OPI kollekcióban persze megtalálhatóak lesznek a köröm- és körömágy-ápoláshoz szükséges olajak és krémek, sőt, komplett manikűr és pedikűr szetteket is állítottak össze – célzottan a szalonok számára.

A Protective Hand Serum névre keresztelt kézkrém mellett lesz egy Hand/Nail Cuticle Cream változat is, valamint többek között bőrpuhító balzsam (Intense Callus Smoothing Balm), masszázs balzsam (Moisture Whip Massage Cream), valamint cukros bőrradír (Exfoliating Sugar Scrub) is szerepel a kínálatban.

opi3opi2
< >

Bőrápolói persze eddig is voltak a márkának, azonban érdekes módon nálunk nem annyira elterjedtek, mint körömlakkjaik. A Krémmánián is csak az Avojuice változatokból szerepel eddig kettő, amelyre pár vélemény már érkezett – hatásuk ez alapján megosztó, a magyalos változatot határozottan lehúzták, ugyanis bár illata isteni, hidratálásban nem teljesített jól, míg a kókuszos-sárgadinnyés ennél már határozottan jobban szerepelt, igaz itt is megjegyezték, extra száraz kacsókra nem ő lesz a tökéletes választás.

Az új kollekció e hónapban fog megjelenni, kíváncsian várjuk mi is az első véleményeket róluk.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés