Krémmánia magazin

Design a köbön: Karl Lagerfeld X ModelCo sminkkollekció

Az ausztrál beauty márka és a divatcézár nem akármilyen sminkkollekcióval rukkol elő hamarosan. A ModelCo alapítója a news.com.au online magazinnak úgy nyilatkozott, “mindketten mókás, játékos beauty kollekciót kívánunk létrehozni, ami kitolja az innováció, a design és a kreativitás határait.”

 

Már jó fél éve dolgoznak a limitált szériás szépségápolási termékek kialakításán és még legalább ennyi időt fognak vele tölteni, azok megjelenése ugyanis jövő év elejére várható. A kollekcióban pedig nem csak sminkek, de hozzájuk illő, Lagerfeld által tervezett táskák és más kiegészítők is helyet kapnak.

A kollekció témája a “Megvilágított szépség” lesz, tagjait pedig nem csak Ausztráliában fogják forgalmazni. A márka célja, hogy világszinten elérhetőek legyenek, mind a Karl Lagerfeld üzletekben, mind saját disztribúciós hálózatukon, mind pedig szerződéses partnereiken keresztül is, azok ugyanis szerves részét képezik a márka nagyobb piaci részesedést megcélzó stratégiájának.

Karl Lagerfeld és a ModelCo alapítója, Shelley Sullivan

A márka nálunk még kevésbé ismert, a Krémmánián is mindössze két terméke szerepel, de úgy tűnik, a jövőben érdemes lesz rá jobban odafigyelni, ha ilyen kollaborációkat hoz össze. A termékfotók egyébként nem véletlenül maradtak le, sajnos azokat még nem tették közkinccsé.

A ModelCo korábban is dolgozott már együtt hírességekkel, Elle Macpherson, Dannii Minogue, Rosie Huntington-Whiteley is volt már a márka szépségnagykövete, legutóbb pedig Hailey Baldwin-nel közösen jelent meg sminkkollekció.

ModelCo X Hailey Baldwin

Mentés

Mentés

Mentés