Krémmánia magazin

Kontúrozás mesterfokon – Rekordsebességgel fogyott el Kim Kardashian West első sminkkollekciója

Sok jelző eszünkbe juthat, ha Kim Kardashian Westről van szó és talán nem is mind a legkedvesebb. De az biztos, hogy sminkelés terén igazán profi szintre fejlesztette az árnyékolás és kiemelés játékát, vagyis a kontúrozást.

Kellett persze ehhez egy sminkmester is, nevezetesen Mario Dedivanovic, de azért a jóindulat meg van bennünk és feltételezzük, ennyi év után már biztosan el tudná készíteni a remekműveket ő maga is.

Most pedig piacra dobott egy teljes szettet, alig két hónappal azt követően, hogy nagy dobpergés kíséretében Kylie Jennerrel közösen bemutatták a négy, nude árnyalatú folyékony rúzst tartalmazó KKW X KYLIE kollekciót.

West asszonyság akkor még nem győzött áradozni arról, hogy milyen szuper testvérek is ők Kylie-val és mekkora az összhang közöttük (tény, Kylie-t az elmúlt évek alatt egyre inkább Kim fiatalabb kiadásává formázták), így most picit meglepő, hogy az új portékák nem közös kollekciójukat bővítik tovább.

A szerdán (06.21.) debütált KKW Beauty első kollekciójában Crème Contour and Highlight Kits szettek kaptak helyet, amik közül volt árnyalat (Medium), ami rekord gyorsasággal, alig tíz perc alatt fogyott el, de a teljes készlet is alig két óra alatt elfogyott. Pedig nem volt kevés a nyitó mennyiség, a 48 dolláros szettből a Women’s Wear Daily szerint 300000 körülire tervezhették a kínálatot, vagyis Kim Kardashian nem kevesebb, mint 14,4 millió dollárt keresett, még mielőtt az aznapi ebédhez leült volna.

A termékeket egyébként ugyanaz a kaliforniai cég gyártotta, mint a Kylie Cosmetics-ét, a Seed Beauty. Az ígéretek szerint a KKW Beauty igyekszik minél előbb újabb mennyiséget gyártani a kontúr szettből, hogy az érdeklődők mielőbb újabb rendeléseket adhassanak le.

A szettek négy árnyalatban készültek, mindegyik tartalmaz egy kiemelő és egy árnyaló kétvégű arckontúrozót, amik egyik vége matt, a másik fénylő színt tartalmaz, valamint egy szivaccsal is ellátott sminkecsetet a profi eldolgozáshoz.

A színárnyalatok ajánlásai modelleken, plusz egy kis segítség, mit hova kenjünk:

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés