Krémmánia magazin

A fidget spinner mostantól a beauty imádókat is bepörgeti

Megjelent ugyanis a pörgettyű csajos változata, ami a stresszoldás hatékonyságát barack illatú szájfénnyel próbálja emelni. Valamint eper és szőlő illatúval, a BuzzFeed Product Labs ugyanis szövetkezett a Taste Beauty kozmetikai céggel és együttes erővel mutatták be a három különböző illatú szájfényt tartalmazó beauty spinnert, a Glamspint.

A kütyü jó nagy távolságra van mindentől, ami kifinomult és nőies, de nem is az volt a céljuk, hogy topmenedzser nőcik cipeljék magukkal üzleti tárgyalásokra – bár lehet, a pörgetésük tényleg segítene nekik a stresszes helyzetekben. Sokkal inkább a fiatal korosztályt, a tiniket célozták meg, no meg persze azokat a gyermeklelkű felnőtteket, akik bírják a poénos haszontalanságokat.

A szájfények minőségéről sok infót nem tudni, mindössze a nevüket árulták el: Peach Whirl, Grape Twist és Strawberry Cyclone és azt, hogy cruelty free, gluténmentes termékekről van szó.

The GlamSpin Is Perfect For Lip Balm Addicts

Meet Glamspin – a new fidget spinner with LIP GLOSS on the inside. Buy yours now at: http://bzfd.it/2te0CsR (Just a heads up we'll make some money if you use this link).

Közzétette: Top Knot – 2017. június 26.

A tíz dolcsis vidámsággal az egyetlen probléma, hogy Amerikán kívül csak Kanadába és Mexikóba fogják vállalni a postázását, így ha valaki szeretne szert tenni egyre, érdemes felfrissíteni a baráti kapcsolatokat a nevezett célországokban.

 

Mentés

Mentés