Krémmánia magazin

Magyarországra érkezik a Jo Malone London

Újabb luxusmárkával bővül a hazai kínálat, hamarosan itthon is kaphatóak lesznek a Jo Malone London termékei. UPDATE:
A márka Facebook oldalán jelentette be a nagy hírt, miszerint hamarosan Budapesten is megnyitják első itthoni üzletüket, mégpedig az Erzsébet téren, a Ritz Hotel oldalában.

Az angol márka Jo Malone parfümőr nevét viseli, ő alapította 1994-ben az azóta világhírre és nagy népszerűségre szert tett szépségbirodalmat. High end parfümjei és kozmetikumai közül párról eddig is olvashattatok már értékeléseket a Krémmánián, de kétségtelen, hogy viszonylag kevés számú hozzászólással büszkélkedhetnek. Reméljük, ezen is lendít a lehetőség, hogy bármikor betérhetünk a budapesti butikba.

A parfümök mellett illatosított gyertyái, térillatosítói is toplistás kedvenceknek számítanak, de számos testápoló olaj, krém és tusfürdő, sőt hajápolók is megtalálhatóak a kínálatban.

Az igazi luxus érzetet pedig nem csak a termékek maguk adják, de a megjelenésük is. Ugyanis a legkisebb apróságot is olyan gonddal csomagolják be a vásárlóknak, mintha egyenesen a királynő számára készülő szülinapi ajándék lenne. A budapesti üzleti tervezett nyitása: július 15.

jomalone2jomalone1red-rosess9-300-300jo-malone-dark-amber-ginger-lilys9-300-300
< >

 

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés