Krémmánia magazin

Tollas körömminták a pávástól az álomcsapdásig

Mindegy mik az aktuális körömtrendek, a madártoll mintás manikűrök nem tudnak kikopni a népszerűségi listákról.

A néhány minimál változattól eltekintve a többségnél alapvetés az élénk színhasználat, elsőként is ilyenek a pávatoll mintával dolgozók, amiknek kékes-zöldes-lilás tónusaival akár mind a tíz körmünket fullosan beboríthatjuk – és akkor még nem beszéltünk lábkörmeinkről.

tollas12tollas13tollas14
< >
Forrás: pinterest.com

A minta aprólékossága miatt érdemes hozzájuk körömmatricát használni, hiszen igencsak ügyes kezűnek kell lenni ahhoz, hogy ennyi pici tollacskát kirajzoljon valaki egy körömre. Persze ha nem pávamintásat szeretnénk, vásárolhatunk direkt manikűrözéshez való tollakat is, amelyekből kisebb darabokat az alapszínre téve, majd átlátszó réteggel rögzítve, igazán szép eredményt kaphatunk (kattints a képre, hogy nagyobban lásd).

tollas15tollas19tollas20
< >
Forrás: pinterest.com

Ezeknél a körömdíszítéseknél bátran nekimehetünk a designnak csillámos lakkokkal vagy apró kövekkel is tuningolhatjuk a látványt – egész nyugodtan, a stílus szinte kiált érte.

tollas16tollas17tollas18
< >
Forrás: pinterest.com

A másik keményvonalas, tollborította irány a körömdíszítésen belül az indián álomfogók romantikáját használja fel. Ez talán első hallásra elcsépelt és snassz mintának tűnhet, egészen ízléses darabokra bukkanhatunk, amelyek finom tónusokat használnak, így még véletlenül sem lesz bazári a végeredmény.

tollas10tollas24tollas22tollas23tollas21tollas26tollas11tollas25
< >
Forrás: pinterest.com

Választhatjuk persze azt a megoldást is, hogy egész egyszerűen csak a madártollak formáját, lényegét vesszük alapul a manikűrhöz, amit aztán olyan színekkel kivitelezünk, amihez épp kedvünk van.

tollas2tollas8tollas7tollas4tollas1tollas5tollas6tollas9tollas3
< >
Forrás: pinterest.com

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés