Krémmánia magazin

The Face Shop X Marvel – A szuperhősök a sminkasztalodra költöznek

A KM-en is népszerű koreai beauty márka, a The Face Shop képregényhősök ihlette sminkkollekciót jelentetett meg. Felmászott a csomagolásra a Pókember, néhányon a Vasember látható, de Amerika Kapitány és Thor is febukkan, míg szuperhősnő fronton a Fekete Özvegy néz ránk például a fekete szempillaspirál dobozáról.

A kollekcióban a szemre való sminkek közül kilences szemhéjpúder paletták, mono szemhéjpúderek, zselés szemceruzák és szempillaspirálok közül válogathatunk. A paletták két színvariánsban érhetőek el, egy kékes-szürkés, fémes ragyogású és egy barnás-pirosas tónusú, szintén metálosan csillogó változatból választhatunk.

marvel2marvel1marvel28marvel29
< >

A szemceruzák és a hozzájuk passzoló szempillaspirálok 4-4 színben kaphatóak, abban azonban senki se reménykedjen, hogy kedvenc szuperhősének képével egy komplett, egymáshoz passzoló darabokat tartalmazó sminkszettet állíthat össze.

A hősök alkalmazása a designon ugyanis egy pöttyet átgondolatlan lett. Míg a szemcerka barna árnyalatánál még Thor vicsorog ránk, addig a spirál esetén Vasember duplázódott meg és piros mellett a barna változaton ő menti a világot. A szempillaspirálok egyébként 2:1 kombók (2 in 1 Curling Mascara), a pillagöndörítő bucis mellett ugyanis egy karcsúbb kefét is tartalmaz, hogy a végeredmény szuperhőshöz méltóan tökéletes legyen.

marvel4marvel3marvel5marvel6marvel7marvel9marvel8marvel10marvel11marvel12marvel31
< >

De hasonló a helyzet szegény Amerika Kapitánnyal is, akire jóformán csak a pajzsa miatt volt szükség, ugyanis annak kerek formája – minő mázli – épp passzol a mono szemfestékek dobozkájához, sőt, még a cushion formájához is. Maga a Kapitány csak a festékpaletta csomagolásán látható, még a pasiknak szánt vonalra is csak a pajzs került fel, jelezvén a szupererőt.

Na, de térjünk vissza a sminkekhez.

Az arcsminkek között, mint már említettem, található egy cushion, jelesül az SPA50+ fényvédőt is tartalmazó Anti Darkening Cushion névre hallgató, amelyből négy különböző árnyalat érhető el. A dobozka itt is utántölthető, így ha a Kapitány pajzsa bejövős minta, érdemes lecsapni rá, hiszen azután is élvezhetjük társaságát, ha a a tartalma kifogyott.

Rúzsokból a The Face Shop Matte Touch Lipstick öt árnyalata kapott Marvel köntöst, esetükben mindegyik színéért Pókember tehető felelőssé. A színek amolyan átlagos bejövősek, pinkestől a narancsos pirosig terjed a skála, nélkülözve a meghökkentő színváltozatokat.

marvel19marvel25marvel24marvel23marvel22marvel21
< >

Hasonló a helyzet a THE FACE SHOP x MARVEL IRON MAN Metal Lip Color ajakszínezővel is, ami szintén a fogyasztóbarát pinkes, korallos és piros színekben kapható.

A női vonalat képviselik még a körömlakkok, amikből dupla csomagos változatokat készítettek, az alapszínek egy-egy csillámos társak kaptak.

marvel14marvel17marvel16marvel15marvel13
< >

 

Végül jöjjön a férfiszekció. Több termék is bekerült a kollekcióba, amelyeket kimondottan pasiknak szánnak: a The Face Shop The Fresh For Men Hydrating Fluid száraz bőrre való, teakivonatot is tartalmazó hidratáló fluidja, a The Fresh For Men Leports Sun SPF50+ PA+++ arcra való fényvédője és egy BB krém, a The Fresh For Men Sun BB Cream SPF50+ PA+++.

Ezen kívül kaphatók még hajformázók is, mint az erős tartást biztosító Fix-On Water Spray, valamint a Holding Matte Wax és a Quick Freeze Wax.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés