Krémmánia magazin

Megtörtént a fejlesztés, amire az Estée Lauder rajongói oly régóta vágytak

A márka egyik legsikeresebb termékéről, a Double Wear Foundation alapozóról van szó. Igazi kincsnek számít a beauty imádók táborában, nálunk a Krémmánián is 300-nál is több értékelés érkezett már rá, ami óriási számnak számít, ha azt nézzük, hogy nem egy olcsó, drogériás termékről van szó.

A visszajelzésekből is kiderül, szép, egyenletes fedést ad, zsíros, kombinált bőrön is remekel és a forró nyári napokban sem csúszik le arcunkról. Nem jár vele maszkhatás, ráadásul több, mint 20 árnyalatban kapható, így jó eséllyel tudja mindenki kiválasztani a bőrszínéhez leginkább illő változatot. Ja, és átlagos pontszáma 4,5-ön áll.

Sok-sok pozitívuma mellett azonban volt eddig valami, ami miatt még a legelszántabb rajongói is minduntalan hozzátették: DE. Mégpedig a kiszerelése.

Az üvegcséből ugyanis elég macerás volt kiimádkozni az alapozót, mikor kezdett belőle fogyni, ráadásul nem is túl higiénikus, hogy minden használatnál levegő éri, ami a baktériumok elszaporodását is segíti.

Most azonban úgy tűnik az ima meghallgatásra talált, a márka ugyanis piacra dobott egy pumpát, amit direkt az üveghez alakítottak ki. Az adagolót pluszban lehet megvásárolni, ára kb 2500 Forint.

Talán csak tökéletesség iránti mániám mondatja velem, de azt azért sajnálom, hogy nem az eredeti csomagolás kapta meg a pumpát, azzal egy felesleges és macerás kört lehetett volna megspórolni. Eddig a leleményesek közül többen is a M.A.C által forgalmazott, az alapozóihoz árult pumpát vásárolták meg, annak ára és a mostani EL újdonság ára között azonban nincs különbség (külföldi webshopokban legalábbis mindegyik 10 dollárra van beárazva).

Mentés