Krémmánia magazin

A frissítő lábápolás nem csak a talpak luxusa (X)

Volt már, hogy egy hosszú nap után fáradtnak, nehéznek érezted lábaid? Meleg időben, magas sarkú cipő viselésekor, hosszas álldogálás vagy egy kiadósabb séta után sokan vagyunk így vele – bármennyire is szeretjük a nyarat, a lábainkat bizony megviseli. Ilyenkor jól esik, ha felpolcoljuk, megmasszírozzuk őket, főleg ha ehhez egy kellemesen frissítő, hűsítő krémet választunk. A lábfej ápolására számtalan termék áll rendelkezésre, de mit válasszunk bokától felfelé?

A tudomány és a prémium francia kozmetikumok találkozásából született meg a Cedralex Frissítő Lábápoló krém, amely azonnali frissítő és hidratáló hatása révén enyhíti a fáradt, elnehezült lábak okozta kellemetlen érzést – bokától combig. A bőrgyógyászatilag tesztelt készítmény ötvözi a francia Korzika szigetéről származó cédrátcitrom kivonatának jótékony élénkítő hatását a mentol gyors hűsítő hatásával, így biztosít azonnali felfrissülést a fáradt lábaknak.

A cédrátcitrom a narancs és a citrom rokonának tekinthető gyümölcs, a franciák által a „Szépség Szigetének” nevezett Korzika egyik legfontosabb kiviteli cikke már évszázadok óta. A latin nevén Citrus Medica egyike az eredeti, tehát nem nemesített citrusféléknek. Alacsony savtartalma és friss illata mindenképpen hozzájárul népszerűségéhez. Különleges illóolajokban gazdag, ezért torták, sütemények ízesítésére is használják. Ez az ősi citrusféle, mint ahogyan a tudományos neve is – Citrus Medica – mutatja, elsősorban nem táplálékként, hanem gyógyszerként szolgált: húsával és préselt olajával tengeribetegséget, tüdő- és bélbajokat kúráltak, de használták vallási szertartásokhoz is. Napjainkban egyre népszerűbb összetevője különböző dermokozmetikai krémeknek, kozmetikumoknak, elsősorban energizáló és tonizáló hatása miatt használják.

A Cedralex Frissítő Lábápoló krém gondosan válogatott összetevőkből álló formulája az ősi cédrátcitrom különleges tulajdonságait felhasználva ápolja, hidratálja a láb bőrét, és a mentol azonnali frissítő hatásával kombinálva megszabadítja a modernkor emberét a fáradt és elnehezült láb érzésétől.

A cikket a Cedralex támogatta.

Mentés