Krémmánia magazin

Katonás frufruk sorakoztak fel a Fendi divatbemutatóján

A Fendi 2018 tavaszi/nyári kollekciójához készített frizurák gyanús, hogy gyorsan trenddiktálók lesznek. A vezető arcok mind megkapták az oldalra fésült, szögegyenesere belőtt frufrut: Kendall Jenner, Gigi és Bella Hadid, valamint Kaia Gerber is felül kékre fújt frizurával vonult a kifutón.

A szemből rövidnek tűnő, oldalt szorosan hátrafésült fazon az aszimmetrikus, felnyírt frizurák hatását keltik és bár esetükben hátul lófarokban végződött a mű, könnyedén magunk elé képzelhetjük a valóban rövid, már-már fiús változatát.

Fendi - Runway - Milan Fashion Week Spring/Summer 2018Fendi - Runway - Milan Fashion Week Spring/Summer 2018Fendi - Runway - Milan Fashion Week Spring/Summer 2018fendi6
< >
Kendall Jenner - Fendi (Fotó: Getty Images)

A look meglehetősen katonás, amit a fémes kékes szín csak tovább erősít – a színes tincsek divatja azonban köztünk jár, a jelek szerint pedig még jövő tavasszal is itt fog toporogni, úgyhogy hölgyeim, ha éles váltásra vágytok a frizura terén, elő az ollóval és a hajszínező spray-vel!

Fendi - Runway - Milan Fashion Week Spring/Summer 2018Fendi - Runway - Milan Fashion Week Spring/Summer 2018Fendi - Details - Milan Fashion Week Spring/Summer 2018
< >
- Fendi (Fotó: Getty Images)

Mentés

Mentés