Krémmánia magazin

A kompatibilitás az új irány (X)

Megjelent a Wilkinson Sword Hydro Connect 5 borotva, aminek borotvafejei még a Gillette nyelekhez is passzolnak. Innovatív, precíz, gyengéd.

A Wilkinson Sword teljesen egyedülálló megoldással dobta fel a 2017-es év férfi bőrápolási trendjeit. Megalkotta a Hydro Connect 5 borotvafejeket, amelyek a Wilkinson Sword Hydro Connect™ nyelek mellett az összes Gillette® Fusion®* nyéllel is kompatibilisek. Így bárki kipróbálhatja az új Hydro Connect 5 borotvafejeket anélkül, hogy új nyelet kelljen hozzájuk vásárolnia.

Sőt, ezzel még koránt sincs vége az újításoknak. A Hydro Connect 5 borotvafejeket ugyanis speciális zselérekeszekkel látták el, amelyekkel garantált az azonnali védelem és hidratálás borotválkozás közben is. Működésének lényege, hogy amint a borotvafej vízzel érintkezik, a vízre aktiválódó zselé kioldódik a rekeszekből, és védőréteggel óvja meg a bőrt a borotválás okozta irritációtól. Ráadásul, ezt a Quattro Titanium borotva krémező csíkjához képest 40%-kal kevesebb súrlódással teszi, így az érzékeny bőrű férfiak is bátran használhatják.

5 pengés suhanás

A Wilkinson szuper erejű Hydro Connect 5 borotvafejei 5 Ultra Glide bőrvédős pengével siklanak végig a bőrfelszínen és az irritáció csökkentésével csak az extra puha bőrt hagyják hátra.

Billenő trimmer

És ez még nem minden. A Hydro Connect 5 borotvafejeit billenő trimmerrel is felszerelték, hogy a zselérekesz hátrahajlításával a férfiak a nehezen elérhető arcrészeket (orr alatti területek vagy az oldalszakáll) is könnyedén lenyírhassák. Egyet pattintanak hüvelykujjukkal és az öt penge rögtön használatra kész. A hagyományos trimmerekhez képest, ahol csak a külső pengével tudnak dolgozni, a Wilkinson Sword Hydro Connect 5 esetében mind az öt pengét bevethetik. A borotva ergonomikus kialakítása miatt megfordítani sem kell, hogy a megfelelő szögben álljon.

*A terméket nem a The Gillette Company LLC, a Gillette® és Fusion® bejegyzett védjegyek birtokosa gyártja vagy forgalmazza.

A cikket a Wilkinson támogatta.