Krémmánia magazin

Ismerd meg a Sapphire készüléket! (X)

Az eljárás sok szempontból kuriózumnak számít. Speciális előkészület nélkül, kémiai anyagoktól, fájdalomtól mentes, sőt kimondottan kellemes érzés kíséretében segíti a relaxációt, a stressz csökkenését és a külső megszépítését. A kezelés három szinten zajlik:

  1. A Zafír megfiatalító rendszer által alkalmazott zenei dallamok elősegítik a meditációs állapot létrejöttét.
  2. Az imaginációs feladatok olyan természetes gondolatokat hívnak elő belőlünk, mint a pozitív önértékelés, a testtartás, a stressztől valómegkönnyebbülés, a testtömeg normalizálása és még sok minden más.
  3. Gyöngéd, már-már érzékelhetetlen vibrálásokat közvetít a kliensre helyezett pántokon keresztül, ezáltal ellazítja az izmokat, elcsendesíti a túlhajtott elmét és ellágyítja az arcvonalakat. Az eredmény pedig egy harmonikusabb kapcsolat a test és az elme között.

A kezelés mély relaxációs folyamatot segít elő, melyben finom vibrációs újramintázás zajlik. Ezen minták ismerete kulcsfontosságú, hogy elnyerjük azt az erőt, ami segít megváltoztatni az életünket. Az igazi szépség belülről fakad, tehát ha mi jól érezzük magunkat a bőrünkben, azzal továbbsugározzuk ezt a szépséget mások felé. Ha megtanuljuk elengedni azokat a negatív gondolat típusokat és meggyőződéseket, melyek beivódtak a mindennapi életünkbe és neveltetésünkbe, lehetőséget kapunk új, egészséges gondolatmintákat képezni.

Ez az úttörő technológia az első, amely izom relaxációs mechanizmusának köszönhetően továbbá mérsékli a feszültséget okozó külső és belső stresszhatásokat.

A Zafír a relaxáció és megfiatalodás oázisába vezet be minket!

Mottónk: Sugározzon szépséget belülről

 

Hogyan zajlik egy kezelés?

Semmilyen különös előkészületet nem igényel. A kliens fejére, valamint végtagjaira pántok kerülnek, amelyek a mikro-áramot közvetítik. Fülére speciális zajszűrő fejhallgatót helyezünk, a maximális zenei élmény elérése érdekében.

Mi várható a kezeléstől? 

 Pokorny Lia kifejezésével élve, “kivasal kívül-belül”

Amellett, hogy csökkennek a ráncok, eltünteti a szem alatti táskákat, szürke karikákat, javítja a sebgyógyulást, valamint optimalizálja a bőr faggyútermelését. Gyulladáscsökkentő, bőrregeneráló hatása által pedig gyulladt pattanásos bőrre is kiváló megoldást jelent. A Zafír kezelés bizonyítottan már egy-három program után is látható eredményeket produkál.

Természetes külsőnk, bőrünk megszépülésén felül a Zafír rendszer képes enyhíteni a bennünk felgyülemlett feszültséget és a káros hatású stresszt, amely többek között szervi rendellenességek, a depresszió, függőségek és az inszomnia okozója.

A maximális siker általában 10-12 program elvégzése után várható, de különböző eredmények tapasztalhatóak egyéntől függően. Az optimális használat heti 1-3 alkalom, ha gyorsan akar látható eredményt elérni a felhasználó!

Hol próbálható ki a Zafír kezelés?

Budapest 9. kerületében a Tinódi utcában található Quantum Szépségszalon maga a nyugalom szigete, itt fekhetünk bele a Zafír fotelébe, hogy a külvilágot teljesen kizárva hagyjuk, hogy a mikroáram dolgozzon. A kellemes hangulatú rendelőben profi csapat és egy óra színtiszta pihenés, befelé fordulás, megújulás vár ránk.

A Zafír készülék működéséről ezen az oldalon olvashatunk még többet, a szalon elérhetőségeit pedig itt találjuk.

Ne várjunk vele holnapig!

A cikk a Quantum Szépségszalon támogatásával készült.

Mentés

Mentés