Krémmánia magazin

M.A.C X Patrick Starrr – egy évig örömködhetünk az új kollabnak

A karácsonyi ünnepekre érkezik a kozmetikai márka és a YouTube sztár közös kollekciója, ami csupán a kezdetét jelenti hosszabb távú együttműködésüknek.

Ellentétben Nicki Minaj vagy Ariana Grande M.A.C-es kollekciójával, Patrick Simondac egy teljes évig fog együtt dolgozni a márkával és ezalatt öt teljes szett kerül majd az üzletekbe.

Bárki számára óriási dolog lenne egy ilyen felkérés, a Patrick Starrr művésznéven futó sminkmester számára pedig különösen az, ugyanis karrierjét egy M.A.C-es üzletben kezdte még 2012-ben. A sminkmárkánál eltöltött idő alatt nem csak szakmailag fejlődött sokat, de érzelmileg is rengeteg támogatást kapott. Mint egy interjúban elmondta, ő a kisebbség kisebbsége: meleg, filippínó férfi, plus-size alkattal, aki imádja sminkelni magát.

Simondac nem vette félvállról a közös munkát, messze nem csak annyiról volt szó, hogy nevét ráírták pár csini tégelyre. Részt vett a termékek kialakításában, csomagolásuk megtervezésében és persze a kampányfotózás során is kitett magáért.

Az első limitált kollekció 12 must-have darabot fog tartalmazni és várhatóan december közepén jelenik meg, szóval nem érdemes elkapkodni azt a karácsonyi ajándék vásárlást. Pontos lista nincs a termékekről, de annyit elárultak már, hogy nem extrém színekkel megáldott réteg cuccokról lesz szó, hanem nagyon is univerzális, jól használható sminktermékekről, mint a lenti sminkfixáló púder, ami egyedüliként már bemutatásra is került.

 

 

Mentés