Krémmánia magazin

Az angyalok illata szexi, új ruhát kapott

A Victoria’s Secret fehérneműmárka népszerű Bombshell parfümjének is új üvegcsét tervezett jubileumi, 20. bemutatójához kapcsolódóan. A flittergazdag show-t ma este rendezik meg Sanghajban, a kollekció pedig már csak amiatt is különleges lesz, mert azt Olivier Rousteing-el, a Balmain vezető divattervezőjével közösen hozták össze – igen, ő az, aki a limitált L’Oreal rúzsokért is felelős.

Az eredeti Bombshell illat már nem mai darab, 2010-ben dobta piacra a fehérnemű márka, népszerűségét pedig mi sem mutatja jobban, mint hogy időről időre átöltöztetik az aktuális éves kollekció hangulatának megfelelően. A mostani limitált kiadás is szépen passzol a szexi szettekhez, amiket glam-punk stílusban álmodtak meg a tervezők.

Az élénk pink üvegcse csillogó, fekete szárnyakat kapott, a szokásos csíkozás pedig ez alkalommal diszkréten díszíti csak az üveget. A Bombshell Shanghai 2017 EDP nem állítanánk, hogy az eddigi legdögösebb kiszerelése a virágos-gyümölcsös illatkompozíciónak, azért az angyalszárnyak szimpla rábiggyesztésénél lehetett volna kreatívabb megoldást is kitalálni, az illat kedvelőinek azonban biztosan okoz némi szívdobogást, hogy újabb csini változattal bővülhet a házi kollekció.