Krémmánia magazin

Csillámos arcmaszk újdonságok, lelked unikornisának

Immár nem csak szépen szóló ígéret, valóban megérkezett a a Too Faced aranycsillámos arcmaszkja. De nem ez az egyetlen újdonság, aminél a ragyogást nem csak utólagos hatásként definiálták.

A Glow Job névre keresztelt, lehúzható maszk a lehető legcsajosabb módon teszi a dolgát, ugyanis míg hatóanyagainak köszönhetően pihe-puha, ápolt lesz a bőrünk, jó harminc percig csilloghatunk úgy, mint még sohasem.

A látványos újdonságot ugyan itthon nem tudjuk beszerezni, érdemes lesz a napokban körülnézni a nevesebb beauty webshopokban. A márka oldalán a kezdő mennyiség már el is fogyott belőle, de remélhetően ez csak annak szólt, hogy előbb jöjjenek ki az újdonsággal, mint a GlamGlow és hamarosan széles körben elérhető lesz a csillámmaszk. Hozzá kell tenni, a glutén- és parabénmentes, CF maszk egyetlen hátránya, hogy nem adják olcsón, az 50 ml-es tégely cirka 15 ezer forintba kerül.

glowjob1glowjob2glowjob4glowjob3
< >

Van persze alternatíva is, a GlamGlow ugyanis szintén most dobta piacra GlitterGlow maszkját, ami a GRAVITYMUD™ Firming Treatment iszapos arcmaszk csillámtuningos változata. Hatékonyságában tehát nem tér el az eredeti változattól, amely minden bőrtípusra ajánlott, tápláló, feszesítő, tonizáló maszk hírében áll. Az ára sajnos ennek sem alacsonyabb, 69 dollár, vagyis kb. 18 ezer forint egy tégely ára.

Ha úgy érzitek, ezek már túlmutatnak az anyagi kereten, ne aggódjatok, van még egy alternatíva a ragyogásra. A Memebox I Dew Care Disco Kitten Maskot ugyan nem csillámokkal szórták tele, az ezüstös élmény kárpótolhat mindenkit. Viszonylag új dolog ez is, ez év nyarán jöttek ki vele, a lenti videóból pedig láthatjátok, milyen is felkenve a gyémántfényű lehúzható maszk.

Végül jöjjön egy pénztárcabarát verzió, a holland Dr. Van der Hoog márkától, ami 2 adagos kiszerelésekben árul csillámos arcmaszkot Glitter Glow Mask néven.  Ára kábé 600 forint,