Krémmánia magazin

Fresh Bloom – megérkezett a Desigual legújabb illata! (X)

Készen állsz, hogy érezd a bőrödön a virágok frissességét?

A Desigual márka hisz a kontrasztos jegyek keveredésében, amellyel teljesen egyedi illatélményt nyújtanak. A málna és az egzotikus mangosztán cseppjeinek a találkozása, valamint a virágos akkordok, mint a jázmin és a pünkösdirózsa, összeolvadása a frissesség és az energia robbanását eredményezik.

Virágok mindenütt!

A Fresh Bloom színes üvegét egy hatalmas virág díszíti, amely mellett a Desigual ikonikus mintái is megjelennek, a matt és fényes színek pedig még feltűnőbbé teszik a csomagolást. Korall, sárga és fukszia színek töltik meg energiával ezt az igazán nőies illatot, és a tónusaikban lévő erősség az új Desigual illat első üzenetét is közvetíti felénk – a jókedv megérkezett!

A virágok robbanása, egy adag energia – ez az új Fresh Bloom illat!

A kezdeti élénk és lédús jegyek igazi meglepetést jelentenek. A málna érzékiségét a trópusi mangosztán gyümölcs egzotikussága kíséri. A Fresh Bloom szívjegyét az igazi nőiesség jellemzi. A jázmin adja a virágos akkordot, amit a pünkösdirózsa felerősít, és még intenzívebbé tesz. Az alapjegyben lévő szantálfa és a cédrusfa friss, vidám és csábító légkört teremt.

Illatcsalád: Virágos, gyümölcsös
Fejjegy: málna, mangosztán
Szívjegy: jázmin, pünkösdirózsa
Alapjegy: szantálfa, cédrusfa

A Desigual Fresh Bloom két kiszerelésben vásárolható meg: 15 ml (4990 Ft) és 50 ml (11990 Ft), karácsonyi akciókon belül pedig akár 50%-os kedvezménnyel is beszerezhetitek a drogériákban!

A cikk a Primőr Kozmetikai Kft. támogatásával készült.