Krémmánia magazin

A Victoria’s Secret talán ez alkalommal maradhatott volna a bugyiknál

Szinte érthetetlen, hogyan gondolhatták a fehérneműmárkánál, hogy nem buknak le, mikor úgy döntöttek, hogy Tease parfümjük ünnepi csomagolásához lekoppintják a Pat McGrath Lab flitteres zacskóinak designját. A sminkmester márkája pár hónapja kezdte termékeit átlátszó zacskókba csomagolva árusítani, amelyeket csurig tömtek színes flitterekkel, hogy a termékből valójában alig látszódjon valami, ellenben extra csajos és dögös legyen a külleme már messziről is.

Erre jött a Victoria’s Secret, aki az ünnepi csillogást úgy gondolta kimaxolni, hogy fogta a Pat McGrath Lab csomagolását és egy az egyben lemásolta: rózsaszín szélű zacsi, rózsaszín flitterekkel töltve – épp csak annyi a különbség, hogy a VS verzióján még egy logózott zsinór is fityeg.

Igaz, sok újdonság nincs a nap alatt, de azért ilyen orbitális koppintást talán nem kellett volna elkövetni, pláne, hogy szegény bugyigyárosokat már így is ostorozzák eleget, hogy a plus size alkatúakra sosem gondolnak, mikor a kifutóra eresztik modelljeiket.