Krémmánia magazin

Innováció nőknek, nők által fejlesztve (X)

A női lélek kifürkészhetetlen –halljuk sokszor. Valóban, sokszor nehéz kiszámítani a nők reakcióját, vagy felismerni igényeiket. De ki ismerhetné jobban a nők igényeit, mint ők saját maguk?

A Lirene Tudományos Laboratóriumában felismerték ezt, ezért női tudósok csoportja dolgozik a termékek fejlesztésén és a leghatékonyabb hatóanyag-komplexek kidolgozásán. A Lirene Tudományos Laboratóriumában dolgozó nők jól tudják, hogy a nők mit keresnek a kozmetikumokban, mit tartanak fontosnak és mire vágynak használatuk során. Ezért olyan termékeket fejlesztenek ki, melyek valóban praktikusak, és kielégítik a felmerülő igényeket.

Ezek a szakemberek olyan családanyák, dolgozó nők, akik szeretik családjukkal vagy hobbijukkal tölteni az időt, elfoglaltak, és kevés idejük jut saját magukra. Tudják, milyen értékes az a pár perc, melyet magukra tudnak fordítani, és milyen eredményességet és élményt várnak el a kozmetikumtól, melyeket használnak.

Szenvedéllyel élik meg a munkájukat. Céljuk, hogy mindig új, egyre hatékonyabb kozmetikai formulákat fejlesszenek ki, hogy azok, akik termékeiket vásárolják, boldogabbak, elégedettebbek legyenek, és szépnek érezzék magukat.

A Lirene Kutatási és Fejlesztési csoport 28 vezető tudományos intézettel működik közre Lengyelországban és más országokban is. A kozmetikumai ezért garantálják a hatékonyságot, a biztonságot és a magas minőséget.

A Lirene márka már több mint 30 éve jelen van az európai piacon és több mint tíz éve a legmodernebb technológiát alkalmazzák a bőrápolásban. Minden évben nemzetközi díjakat kapnak innovatív és egyedi termékeik elismeréseként. Néhány termékük szabadalmazott technológiával készült. Céljuk az, hogy a világon minden nőhöz eljuttassák a leghatékonyabb arc- és testápolási termékeket. Ma már több mint 40 országban varázsolnak mosolyt nap mint nap a nők arcára.

Az elmúlt években már a magyar nők számára is elérhetővé váltak a Lirene termékek, és élvezhetik a hatékonyságot és magas minőséget elérhető áron, legyen szó hidratálásról, ránctalanításról vagy arctisztításról.

Tedd hát próbára Te is a Lirene női kutatócsoport által kifejlesztett termékeket, vagy gondolj szeretteidre, és ajándékozd a bársonyosan sima bőr élményét!

A cikk a Lirene támogatásával készült.