Krémmánia magazin

Snoopy kutyás kollekció dél-koreai módra

Snoopy-s minikollekciót dobott piacra az Innisfree, ami ajkainkat és körmeinket vette célba. Ajakszínezők, körömlakkok, körömmatrica, sminktartó dobozkák és egy kézkrém trió várja a kis rajzfilmhőssel dekorált kiszerelésben, hogy hazamehessenek velünk.

Innisfree x Snoopy Vivid Creamy Tint

A krémes állagú, applikátoros ajakszínező három matt árnyalatban jelent meg. Állítólagosan nem szárítja a szánkat, miközben alapos és egyenletes fedést biztosít. A piros, pirosabb, már inkább bordós árnyalatok a frappáns 1, 2 és 3 jelölést kapták – igaz a fantázianevek mentessége amúgy is jellemző a márkára.

snoopy1snoopy2snoopy3
< >
1

Innisfree x Snoopy Real Vivid Nail Color körömlakk és Innisfree x Snoopy Nail Stickers körömmatrica

A körömlakkból öt pasztell árnyalat jelent meg, igazi visszafogott, halvány színek, amolyan hétköznapi cukiságot. A körömmatricák már más tészta, a pici minták mind a rajzfilm karaktereit ábrázolják ilyen-olyan helyzetekben, ehhez mérten nyilván egy picit gyerekesnek is tűnnek. Az egyes lakk árnyalatok színei itt is sorszámozva lettek.

snoopy4snoopy5snoopy6snoopy7snoopy8snoopy9
< >
110

Innisfree x Snoopy My Palette Case és Innisfree x Snoopy Compact Case tartók

Sok más kollaborációtól eltérően a Snoopy-s sminkdobozkákat üresen tudjuk megvásárolni, amikbe aztán mérettől függően (kicsi és közepes érhető el) a márka mágneses rögzítésű pirosítóit, szemfestékeit, highlighterét, arckontúrozóit és korrektorait tehetjük bele, amelyik nekünk tetszik.

Hasonló a helyzet a cushion tartóval is, ami indulásként szintén üres és nekünk kell kiválasztani hozzá a külön megvásárolható cushiont és applikátort.

snoopy10snoopy11snoopy12snoopy13
< >
Innisfree x Snoopy My Palette Case - közepes méret

Innisfree x Snoopy Hand Cream Set kézkrémek

A shea vajat és olíva olaj kivonatot tartalmazó kézkrém trió a márka Jeju Life kézkrémjeinek újracsomagolt változata, egész pontosan a Small Wedding Bouquet, a Sunshine Wild Berry és az Autumn Rain fantázianevű változatoké.

Az ajakszínezők 12 dollárért, a körömlakkok és a matrica 4 dollárért, a tokok 7 / 9 / 10 dollárért, a kézkrém szett pedig 12 dollárért rendelhetők meg a különböző külföldi webshopokból.